0
Publicat in ianuarie 7, 2011 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Enigma Experimentului Philadelphia


Exegezele lui Daniken, Charroux, Zweig sustinute de manuscrise vechi, rosicruciene,gnostice precum si de cele mai recente descoperiri arheologice redeseneaza harta originii noastre terestre. Zeii antichitatii sunt stramosii nostri superiori, de origine extraterestra. Aceste perspective nu contrazic invaturile religioase, ci le explica mult mai bine. Calatoriile interplanetare au existat intr-un trecut nebulos, sunt valabile si astazi si vor fi atata timp cat va exista o evolutie a constientei de la mineral, la vegetal, animal, uman, demiurgic, angelic, divin…Ar trebui sa invatam ca timpul nu este liniar si ca universul este mai degraba, un multivers. In aceasta logica putem intelege continuumul spatio-temporal. In fiecare generatie se deruleaza intreaga istoria a civilizatiei, avem in acelasi timp, dar in spatii diferite aborigeni in pielea goala care obtin focul prin frecarea pietrelor si gadgeturi, tehnologii care sfideaza puterea de imaginatie a unui civil oarecare… Pe orizontala existentei se afla Samsara, Roata Destinului ca o ciclicitate infailibila. Viata in trup este supusa raportului cauza-efect, doar viata in spirit este libera! De aceea religiile promit omului eliberarea, adica iesirea din Roata…
Dar sa revenim la stiintele secrete. George Langelan povesteste in Fapte Blestemate straniul experiment de la Philadelphia, prin care, in noiembrie 1943, o nava militara americana a disparut din rada portului, reaparand brusc sub privirile costernate ale martorilor. Iata despre ce a fost vorba: in 1942, dr.Morris K. Jessup s-a prezentat la Biroul de Cercetari Navale unde a afirmat ca a pus bazele unui sistem stiintific, influentat de teoria lui Einstein privind campurile unificate. Aplicat, acest sistem ar putea deplasa obiecte prin timp si spatiu. Experientele au inceput in largul oceanului lasand uimita intraga asistenta formata din elita militara americana.
Nava folosita in experiment a disparut si reaparut de cateva ori, fara a putea fi oprita, la distante uriase.Cand procesul de materializare/dematerializare a fost stopat s-a constata ca membrii echipajului disparusera fiind inghititi de „un foc mare„. Cativa supravietuitori au fost tratati, ins a fara succes, decedand ca urmare a unor crize nervoase fara precedent. Toate marturiile despre acest experiment au fost indexate la Top Secret. Ceea ce sporeste misterul Experimentului Philadelphia este faptul ca dr. Jessup a fost gasit mort la bordul masinii sale, concluzia oficiala fiind: sinicidere!
-va urma-