0
Publicat in ianuarie 5, 2011 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Uluitoarea inventie a benedictinului Ernetii Pellegrino


Secolul al XX-lea avea sa aduca umanitatii doua aparate de filmat in trecut: magnetoscopul si cronovizorul. Daca primul surprinde imaginile din trecutul apropiat, cronovizorul surprinde momente specifice derulate oricand. Studiind precis raportul dintre cauza si efect, avand un aparat electronic caruia i s-a setat o data istorica, in mod ideal detaliat se poate „calatorii”de la (-) la (+).Un calugar benedictin, Ernetti Pellegrino au reusit sa converteasca in imagini si sunete evenimete istorice trecute. Pasionat de pre-polifonie (muzica din cea mai veche antichitate pana la anul 1000), padre Ernetti, impreuna cu 12 fizicieni, lucrand in laboratoare secrete din Venetia si Roma au reusit in 1956 sa reinvie trecutul filmandu-l! Calugarul a avut o inspiratie geniala pornind de la principiul conform caruia undele luminoase si sonore, dupa emisia lor, nu sunt distruse, ci se transforma ramanand prezente continuu. „Nimic nu se pierde, totul se transforma” suna un principiu al Kybalionului. Desi, anumiti fizicieni, inca se mai indoiesc de asemenea posibilitati tehnologice, parintele Ernetti afirma ca undele in cauza apartin dimensiunii astrale.
Printre altele, inventatorul Cronovizorului sustine ca o unda sonora, de exemplu se subdivizeaza in ultrasunete, hipersunete, hiposunete, supunandu-se legilor dezintegrarii materiei, pana la stadiul sub-atomic. „Inventia mea nu are nimic in comun cu metodele parapsihologiei sau metafizicii! Este stiinta in stare pura!” pretindea calugarul italian in anii ’60. Abia spre sfarsitul secolului, cand domeniile cuantice au inceput sa preocupe comunitatiile oamenilor de stiinta, s-a admis un adevar scris in toate Cartile Sfinte: baza creatiei este lumina! Daca prin rezonanta magnetica putem fotografia un organ care emite lumina, de ce ne este atat de greu sa acceptam ca suportul materiei de la energie fina la aglomerare celulara este Lumina!
La început Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul. Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric şi Duhul lui Dumnezeu se mişca pe deasupra apelor. Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Şi a fost lumină. Dumnezeu a văzut că lumina era bună şi Dumnezeu a despărţit lumina de întuneric. Dumnezeu a numit lumina zi iar întunericul l-a numit noapte. Astfel , a fost o seară şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua întâi.” Padre Ernetti ar fi inregistrat cu ajutorul cronovizorului Tablele Legii dict

ate lui Moise pe muntele Sinai, rastignirea lui Iisus, o slujba celebrata de Papa Pius al XII-lea si un discurs al lui Benito Mussolini. Legenda spune ca echipa de fizicieni coordonata de calugarul benedictin ar fi reusit sa filmeze exploziile atomice de la Sodoma si Gomora. In 1950, in paralel cu italianul, inginerul englez George Delawar incepea experimente asemanatoare cu inginerii de la Oxford. Dupa cativa ani de reglaje ale aparatului, a reusit sa obtina o fotografie de la nunta sa petrecuta cu 23 de ani in urma, la Nottinghan. Intrebat de ce nu arata publicului Cronovizorul, Ernetti a afirmat: „Daca va arat aparatul meu, acesta ar putea folosi la citirea creierului oamenilor. deoarece gandirea este o unda”!

Colaboratorii sai, au recunoascut sub protectia anonimatului ca investigatiile lor s-au concentrat asupra filmarii momentului in care Sf.Ioan a scris Apocalipsa, disparitia civilizatiei mayase, moartea Ioanei d’Arc, Biblioteca din Alexandria, precum si pentru realizarea unor interviuri cu Anaximandru, Thales, Solon, Pitagora, Socrate, Aristotel…Se spune ca, speriat de consecintele nefaste pe care acest aparat le-ar produce in mainile unor indivizi fara caracter, Ernetti ar fi distrus Cronovizorul. Unii sunt de parere ca el se afla totusi, bine pazit la Vatican. Un ziarist de la Domenica del Coriere l-a intrebat pe benedictin cand ar putea dezvalui secretul acestei uluitoare inventii. Iata ce a raspuns slujbasul Papei: „Cand omul va invata sa actioneze numai in directia binelui. Numai pentru bine!”
-va urma-