0
Publicat in noiembrie 26, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Contacte extraterestre dezvaluite


 

Ministerul apararii din Marea Britanie a anuntat la sfarsitul lui 2008 ca va desecretiza arhivele legate de OZN-uri si contacte de gradul III. Intre anii 1970-2000 s-au primit peste 10.000 de rapoarte, declaratii ale unor martori oculari, anchete derulate in cateva statii radar, aeroporturi sau unitati militare ale aviatiei, precum si constatarile Observatorului de la Greenwich. Lordul Hugh Dowding, fost maresal al Royal Air Force a declarat la o reuniune informala cu alti sefi de Stat Major din Europa: „Sunt convins ca aceste obiecte zburatoare exista si nu sunt fabricate de nici o natiune de pe Pamant. In consecinta nu vad nici o alternativa, decat acceptarea teoriei ca provin dintr-o sursa extraterestra.
In 1974, seful Stataului Major al Apararii din Anglia, lordul amiral Hill Norton a afirmat la o reuninue NATO: „Faptul ca aceste obiecte zburatoare neidentificate, observate in atmosfera sau chiar pe uscat, nu pot fi asimilate cu niste constructii realizate de mana omului sau cu vreu fenomen fizic cunoscut pare evident. Foarte multe dintre observatii au fost raportate de oameni a caror seriozitate mi se pare indiscutabila: ofiteri de politie, piloti civili si militari. Aceste observatii au fost foarte des confirmate de dispozitive tehnice si electronice„.Din 1991 pana in 1994, Nick Pope, senior executive officer in Ministerul Apararii britanic, a avut acces la informatii clasificate. Ulterior a publicat cartea Open Skies, Closed Minds in care combate pozitia oficiala a autoritatilor britanice sustinatoare, pana in 2008, a teoriei ca nu exista nici o certitudine stiintifica a contactului cu extraterestrii.
Aducand probe indubitabile care demonstreaza ca la un nivel foarte inalt oficialii militari stiau cu exactitate ca intre terrieni si extraterestrii exista contacte dezvoltate, Nick Pope si-a atras anatema! In 2007 a fost nevoit sa demisioneze din minister, dar demersul sau zgomotos a accelerat desecretizarea arhivelor UFO. Un an mai tarziu, Anglia si SUA anuntau ca sunt dispuse sa permita opiniei publice verificarea arhivelor, dar pana la sfarsitul anilor ’70. In aceeasi perioada, directorul Observatorului Astronomic de la Vatican, iezuitul Jose G Funes a afirmat ca existenta extraterestrilor nu contrazice cu nimic Creatia Divina, ci dimpotriva o explica mai bine…
-va urma-