0
Publicat in noiembrie 21, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Nu suntem singuri in univers


Ideea ca nu suntem singura civilizatie inteligenta din univers i-a animat, intotdeauana, pe cei care cred ca universul este multidemnsional si ca ideea sta la baza gandului care articuleaza cuvantul si apoi intra in dinamica materiala. Doar o gandirea liniara si mecanicista sau poate interesul de a nu tulbura liniile de forta din politica si economie fac astazi, ca niste oameni inteligenti sa se mai indoiasca de atatea dovezi evidente ca suntem intr-un proces de comunicare cu semeni de-ai nostri, intergalactici. De exemplu, in 1947, general Nathan Twining de la US. Air Material Command scria intr-un raport UFO: „Fenomenul raportat este ceva real, descris in termeni asemanatori de indivizi care nu au comunicat vreodata inainte, nu poate fi vorba despre viziuni sau imaginatie. Exista obiecte care au forma unui disc. Vitezele ascensionale foarte mari observate, supletea manevrelor lasa sa se presupuna ca sunt pilotate sau telecomandate. Martorii descriu ca le-au vazut zburand in formatie de trei sau de noua obiecte„.

Ca dovada ca adimistratia americana a facut un joc dublu incercand sa nege si chiar sa ridiculizeze intalnarile de gradul III, pe care le-a combatut print tot felul de articole academice, stiintifice ,prin alte marturii care descriu o farfurie zburatoare uluitor de asemenatoare cu un balon meteorologic, samd…este faptul ca in timp ce „oamenii seriosi se bazeaza pe dovezi stiintifice, nu pe marturiile unor instabili emotionali” a fost data Directiva JANAP 146 (Joint Army, Navy,Air Force Publication) care viza toate pozitiile din aviatia civila si militara precum si din marina unde comandantii de bord sunt obligati sa raporteze urgent ori obiect zburator neidentificat.
Asociatiile ufololgice cer autoritatilor militare sa desecretizeze rapoartele din anii ’50, ’60 si pana astazi, insa se izbesc de cenzura impenetrabila a serviciilor secrete. Generalul Bolender, angajat in proiectul Apollo la NASA a declarat in 1969. „Problema OZN constituie o amenintare pentru siguranta nationala si rezultatele anchetelor noastre nu pot fi date publicitatii!„. Desigur, sa nu uitam, evenimentul se producea in culmea razboiului rece, in care atat rusii cat si americanii se supectau de spionaj tehnologic.Pana si astazi este in vigoare legea care pedepseste divulgarea continutului acestor rapoarte, cu pedepse de la unu la zece ani de inchisoare. Ce paradoxal, pana in anul 2008 cand NASA a admis ca a stabilit niste contacte cu alte civilizatii, oficial erau respinse toate teorile legate de extraterestrii, dar se investeau zeci de miliarde de dolari in programe spatiale, au fost trimise in spatiu benzi magnetice inregistrate cu vocile a 74 de sefi de state in toate limbile vorbite nativ, au fost codate matematic cartile sfinte.
Ba ma mult, ca o situatie hilara, desi autoritatile americane nu au recunoscut in mod oficial existenta inteligentei extra-umane, in Ghidul pompierilor pentru controlul calamitatilor scrie negru pe alb: „Nu stati sub un OZN aflat in zbor stationar la mica altitudine. Nu atingeti un OZN care a aterizat. In ambele cazuri trebuie sa va retrageti dupa interventia rapida a militarilor. Ori ce contact cu acestea este extrem de riscant din cauza radiatiilor. Atentie, nu riscati cu OZN-urile”! Ciudat mod de a incheiea un paragraf intr-un manual de uz intern al pompierilor, care se gaseste in toate sediile de Politie, atata timp cat existenta inteligentei extraterestre nu a fost oficial acceptata si declarata ca atare!
-va urma-