0
Publicat in noiembrie 16, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Concluziile unor savanti privind craniile de cristal


Anumite ordine religioase precum dominicanii, franciscanii si iezuitii investeau anumite cranii de cristal cu virtuti si puteri trans-umane.In anumite picturi, Francisc de Assisi, intemeietorul Ordinului Fratilor Minori, fraternitate calugareasca denumita si Ordinul Franciscan este reprezentat tinand in mana un craniu.
In Mexico City, exista o famile de colectionari de cranii din cristal. Norma Redo detine un exemplar absolut magnific, realizat manual, care are inserata intr-o deschizatura, o cruce de aur batuta cu pietre de quartz si are gravata o data: 1571. In concluzie putem afirma ca sunt cunoscute mai mult de 12 cranii, dintre care unele dezvolta puteri paranormale, altele sunt niste fakeuri. Unii specialisti, ca Frank Dorland cred ca hipotalamusul poate capta energiile oscilante emise de craniile de quartz. Cristalele au aceasta proprietate de a ne permite sa intram in contact cu diferitele straturi ale inconstientului, eliberand gandurile din subconstient. Pentru alti experti, ca de exemplu Marianna Zezelik, parapsiholog, aceste cranii sunt niste „servere akashice„. Tom Bearden, expert in psihotronica este de parere ca acestea pot transforma campul de energie vitala in energie electromagnetica. Carl Gustav Jung a fost si el preocupat de forta psihica generata de cristalele de quartz experimentand tranzitul de la starea de constienta (Beta) la starea de meditatie, de „cufundare” in subconstient (Alpha). Pentru el quartzul are puterea sa ajute fiinta umana sa-si cartografieze inconstientul!
Cristalul ne poate pune in rezonanata cu domeniul inconstientului arhetipal, acolo unde trecutul, prezentul si viitorul „se afla de fapt intr-un prezent continuu„. Carol Wilson, medium canadian, colaboratoare a politiilor din Anglia, S.U.A si Canada a scris cartea The Skull Speaks in care descrie metodologia prin care intra in „comunicare” cu anumite cranii de cristal. Interesanta este „intalnirea” autoarei cu craniul aflat in proprietatea lui Mitchell-Hedges. Cazuta in transa ea scrie ca a aflat printr-o comunicare psihica despre originea acestui craniu ca apartinand unei civilizatii pre-mayase, foarte avansata din punct de vedere tehnologic, avand o vechime de 17.000 de ani.
-va urma-