0
Publicat in noiembrie 11, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Taina craniilor de cristal


Un alt capitol care se leaga de noua paradigma: 2012 este cel legat de misterioasele cranii de cristal. In spatiul amerindian exista o legenda conform careia originea acestor cranii este in Antlantiha si ca au fost aduse pe Pamant de catre un popor ceresc.Evident ca mayasii cunosteau Atlantida, ba mai mult, exista referiri la continentul pierdut in toate traditiile orale. La Tula, fostul centru sacerdotal si administrativ al toltecilor se afla ruinele unei constructii numita Templul Atlantilor. Exista un perete dedicat atlantilor pe care se afla basoreliefuri si desene infatisand niste serpi gigant cu capate umanoide.
In miturile mayase apar 13 cranii de cristal, in care o civilizatie cosmica ajunsa pe Pamant a inscris toate cunostintele legate de originea omenirii, de destinul ei, despre universul vazut si cel nevazut. Ele ar fi fost raspandite peste tot si ar avea, printre altele si virtuti taumaturgice. Preotii mayasi foloseau aceste cranii de cristal pentru a vedea si interpreta viitorul. Astazi, printre shamani circula tot felul de legende legate de capacitatea craniilor de a emite vibratii inalte, de comunicare cu alte dimensiuni, de a face legatura dintre regatul vietii si cel al mortii.Legendele spun ca aceste 13 cranii de cristal au fost pastrate cu sfintenie intr-o mare piramida numita Arca (ce asemanare cu Arca lui Noe…) de olmeci, de mayasi si apoi de azteci, care le-au raspandit in lumea larga cand spaniolii au invadat Americile, tocmai pentru a nu incapea pe mana unor invadatori atat de departati de dimensiunea spirituala. Adunate, cele 13 cranii confera o putere care excede capacitatea umana de intelegere. Potrivit traditiilor maya exista 12 cranii incarcate cu energie feminina si unul singur (liderul) cu energie masculina. Ele se vor reuni, anuntand o noua era pe data de 21 decembrie 2012. Legendele spun ca 12 oameni care vor avea craniile vor fi ghidati spre Yucatan, insa ele nu vor putea fi activate fara liderul lor despre care nu se stie unde a fost ingropat.
Mayasii au fost denumiti, pe langa paznicii timpului si paznicii craniilor. Cristalul de quartz fiind o structura de siciliciu are toate atributele unui hard, caci stim ca inteligenta artificiala a computerului si memoria lui uriasa sunt asigurate de un mic cip din cristal de siliciu. Unii pasionati ai acestor mituri amerindiene cred ca intre piramidele din Egipt, cele din Mexic si America de Sud exista o stransa legatura, caci ele fac parte din patrimoniul comun al unui popor pre-uman care ar fi locuit pe un singur continent, inaintea marelui Potop si ca ar fi foarte posibil ca cel de-al treisprezecelea craniu sa fie ingropat sub laba dreapta a Sfinxului egiptean!
-va urma-