0
Publicat in noiembrie 7, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Mesaje de la alte civilizatii?


Incepand din 1989, o asociatie americana studiaza plantele si solul afectate de aceste crop circles. Conducatorii grupului, Nacy Talbott , William Levengood si Jhon Bruke sunt preocupati de natura eneregetica a desenelor din campuri, observand, cum am vazut, diferentele dintre plantele in contextul lor natural si cele afectate de agroglife. Rezultatele lor confirma ca nu exista o cauza mecanica si concluzioneaza ca exista un sistem energetic care influenteaza structural plantele si solul. Laboratoarele au scos la iveala niste izotopi radioactivi rari. Studiile lor au fost publicate in Physiologia Plantarum in 1994 si in Journal of Scientific Exploration in 1995.
Lui Nancy Talbott i s-a intamplat chiar, in 1998, sa fie martora unor lumini ciudate deasupra unui camp din Brabantul de Nord, din sudul Tarilor de Jos, regiune unde apar des desene circulare.Isi descrie aceasta experienta afirmand ca aparitia luminilor a fost precedata de usoare furnicaturi de-a lungul coloanei verterbrale: „ca si cum cineva m-ar fi contectat la o sursa usuara de electricitate„. Luminile au aparut fie sub forma unor sfere statice, fie ca niste becuri sau picaturi si au ramas nemiscate pret de cateva secunde. „Fenomenul s-a repetat de 5-6 ori timp de aproximativ 11 minute, de la ora doua dimineata” isi incheie Nancy povestirea. Unii cercetatori ai crop circles atrag atentia ca ele sunt cele mai numeroase in comitatul Wiltshire din Anglia, pe langa structurile megalitice de langa Stonehenge si cred ca asta se datoreaza faptului ca acolo se afla cele mai perfectionate radare meteorologice. La 13 august 2000 a fost descoperit un asemenea desen la cateva sute de metri de una dintre antenele radar. Un alt agroglif extrem de intersant a fost descoperit pe 19 august 2000 si contine o versiune modificata a mesajului trimis de oameni in spatiul extraterestru in incercarea de a afla daca exista viata inteligenta dincolo de Terra.
Originalul a fost transmis de SETI (Serch for Extra-Terrestrial Intelligence) pe 16 noiembrie 1974. Mesajul conceput de astronomii Carl Sagan si Frank Drake a fost redifuzat in directia constelatiei Messier 13 (Marea Aglomerare Hercules) situata la peste 25.000 de ani-lumina de Pamant, in mai 1999. Limbajul mesajului era format din impulsuri binare, putand fi descifarte de humanoizi avand cel putin acelasi nivel de inteligenta cu al nostru. Intersant este „raspunsul” desenat in camp, un an mai tarziu. Daca mesajul initial continea 1679 de caractere, asezate pe 23 de coloane cu informatii esentiale despre pozitia Pamantului in galaxie, viata terestra, schema elicei duble a ADN-ului, numarul populatiei, precum si principalele formule chimice si fizice care asigura biosul: hidrogen, azot, carbon, fosfor si oxigen, agrogliful descoperit la Chilbolton are cateva diferente, sau mai bine spus adaugiri. In tabelul cu elemente apare siliciul, „uitat” de pamantenii de la SETI. Presedintele Crop Circle Research, Paul Vigay se intraba: „Oare viata extraterestra se bazeaza pe siciliciu in timp ce a noastra, pe carbon?”. O alta particularitate a desenului este structura modificata a ADN-ului in care apar mai multe spire. Concluzia lui Vigay este: „asta ar putea sa indice faptul ca fiintele care ne-au transmis mesajul sa aibe un ADN diferit de al nostru, sau poate faptul ca peste un timp si ADN-ul uman se va modifica…
-va urma-