0
Publicat in octombrie 31, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Aparitia lui Nibiru si cateva profetii apocaliptice


Astronomii din Antichitate cunosteau doar cinci planete din galaxie: Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn, alturi de Luna si Soare. Stim ca ele au dat numele zilelor saptamanii. Incepand cu sec. al XVI-lea si pana astazi au fost descoperite inca patru planete circumscrise sistemului nostru solar. In 1930 a aparut pe firmament Pluto, care insa a fost retrogradata la statutul de planeta-pitica (planetezimala), in 2006. Conform Uniunii Astronomice Internationale, galaxia noastra gazduieste, astazi opt planete.
Si totusi, superba civilizatie mesopotamiana a Sumerului a tinut sa graveze pe placute de bronz cronica unui dezatru planetar, cand Pamantul a fost lovit de o alta planeta gigant intrata brusc in sistemul solar. Efectul devastator se regaseste ulterior in majoritatea Cartilor Sfinte. Pe placutele scrise in cuneiforma si datate ca avand peste 3300 de ani vechime, apare si numele acestei planete-ucigasa: Nibiru. Sumerienii au creat un modul de calcul al periodicitatii acestei intalnari dintre Nibiru si Pamant. Astfel ei au aproximat ca ciocnirea se repata la fiecare 3600 de ani. Planeta X apare mentionata in mai toate miturile si legendele lumii. Babilonienii o numeau Marduk (Mare Astru al Cerului), grecii i-au spus Nemesis, iar incasii- Hercobulus.
Majoritatea popoarelor considera ca interactiunea acestei uriase planete cu Terra anunta disparitia unei epoci si inceperea unei noi ere. Gasim in Vechiul Testament la Isaia (cap XIII-5) „Ei vin dintr-o tara departata, de la marginea cerurilor:Yahve si uneletele maniei lui ca sa nimiceasca tot pamantul” si in (cap. XIII-13): ” Pentru aceasta voi clatina cerurile si pamantul se va zgudui din temelia lui de mania Domnului ostirilor, in ziua maniei lui aprinse„! Despre schimbarea polilor si oprirea timpului ca reactie a trecerii lui Nibiru prin orbita Pamantului gasim o exprimare a profetului Amos: „In ziua aceea, zice Domnul Dumnezeu, voi face sa asfinteasca soarele la amiaza si voi intuneca pamantul in amiaza mare!” Profetul Zaharia continua: „In ziua aceea nu va mai fi lumina, ci frig si inghet. Va fi o zi deosebita, cunoscuta doar de Domnul; nu va fi nici zi, nici noapte„! ( Zaharia: cap.XIV, 6-7)
-va urma-