0
Publicat in octombrie 24, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Functionam ca un biocomputer cuantic


Nu mai incape vreo indoiala ca intre om si Pamant exista un „cordon ombilical”, o relatie armonica. Vibratiile terestre, campul sau izoelectric de joasa frecventa si cel magnetic se imbina in aproximativ aceeasi plaja de frecvente cu emisiile energetice umane. Astazi, de aceasta relatie intrinseca dintre „micul cosmos” (Omul)-„cosmosul mediu” (Pamantul) si „cosmosul mare” (Universul) se ocupa echipele proiectului GEO 600(http://www.geo600.org/). Concluziile acestor studii converg catre teoria ca viata constienta este influentata atat de campul magnetic terestru, cat si de campurile interplanetare si interstelare.
Cu alte cuvinte noi suntem un sistem trup-spirit (energii vazute-nevazute) si ne comportam ca un computer viu, cuantic. Experientele au demonstart ca in stare de meditatie, cand creierul emite in alfa si teta, omul si planeta intra in rezonanta. De-a lungul istoriei, ne-am sincronizat intotdeauna cu pulsatiile Pamantului, iar ritmul vietii noastre terestre a fost si este influentat de miscarile planetelor si lumina stelelor.
Insasi calendarele noastre lunare si solare demonstreaza ca Omul si Pamantul au ca esenta comuna acelasi centru:”Memento, homo, quia pulvis es et in pulverem reverteris” (Aminteste-ti omule ca din tarana esti si in tarana te intorci-Genesa: 3-19). Radiatiile Schumann au o dubla functie. Pot participa la reglajul ceasului nostru bilogic influentandu-ne somnul, visele, secretiile hormonale,precum si starea de constienta, dar tot la fel, ritmurile si pulsatiile creierului nostru pot modifica structural Pamantul.
-va urma-