0
Publicat in octombrie 18, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

2012 si responsabilizarea cetateanului planetar


Atat de complexele si, mai ales spectaculoasele modificari planetare in care am intrat, pe care le traversam si care, dupa parerile convergente ale specialistilor in domeniu, vor culmina pe data de 21.12.2012, ne obliga sa gasim niste raspunsuri la un set de intrebari esentiale in evolutie:
– Cum sa ne pregatim pentru a intelege si face fata noii paradigme?
– Este suficient un demers spiritual-pozitiv ?
– Ar fi de ajuns controlul asupra gandurilor si sentimentelor?
– In ce fel vom aborda fenomenele necunoscute si neintalnite pana acum?
Intr-o ordine aleatorie, este evident, pentru orice om atent ca folosirea abuziva a energiilor fosile precum titeiul (petrolul) si „disecarea atomului” in centrale, pe tot cuprinsul Terrei influenteaza dramatic Codul Natural al Biosului. Prin incrucisari genetice si mai ales prin artificializarea vietii (materiale non-organice, hrana cu E-uri, aer conditionat, etc) se modifica toate informatiile din apa, mediu si univers. Iata ce spunea aceeasi Jacquelin Bousquet: „Corpul si psihicul se pregatesc fara sitrea noastra, deoarece aceste faimoase informatii patrund si in noi. Dar cum sa actionam in mod constient? Din aceste noi frecvente rezulta o schimbare corespunzand unor acizi aminati, adica ADN-ului. Aceste noi antene ne ofera posibilitatea de a primi informatii pe care nu eram in stare pana acum sa le captam. Ele comanda modificarea de constiinta anuntata, cu singura conditia sa fim deschisi acestei schimbari!”
In concluzie, in functie de raspunsurile gasite la intrebarile de mai sus putem sa accesam un nivel de vibratie energetica mai inalt, ceea ce va modifica structura noastra moleculara si chiar atomica, iar noile noastre capacitati ne vor ajuta sa dobandim o liberatate si complexitate a gandirii, precum si o intelegere profunda a rostului si rolului individual in raport cu Pamantul si toti locuitorii lui. Invitatia este clara: RESPONSABILIZAREA CETATEANULUI PLANETAR!