0
Publicat in mai 4, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Despre miracole…


Motto: „Unii cred despre miracole ca sunt efecte sau evenimente iesite in afara legii sau chiar fara lege, cand de fapt acestea nu sunt altceva decat legile subtile care opereaza in cosmosul interior al constiintei”- Paramahansa Yogananda
Cand intelegem ca suntem piese vii intr-un organism infinit in care sistemele solare sunt aidoma celor endocrine, musculare, nervoase, osoase etc, in care planetele sunt celule iar sorii organe, acolo unde totul se ordoneaza spiritual, energetic si material, adica gand-cuvant-actiune, intram in dimensiunea miraculosului, adica a unei realitati extinse unde totul devine posibil, cu o singura conditie: sa respecte principiile si legile universal valabile:
1. Raportul cauza-efect („dupa fapta si rasplata!”)
2. Atractia („cine se aseamana se aduna„)
3. Echilibrul („remediul nenorocirii este echilibrul sufletesc„)
4. Transformarea (” nimic nu se pierde prin moarte, totul se transforma si evolueaza„)
5. Eliberarea („cautati Adevarul si el va va face liberi!”)
Iata predicatele miracolului! Va invit sa le experimentati. Si ca sa simtiti cu adevarat puterea logosului rugati-va asa: „Sunt calm, linistit si fericit. Sunt recunoscator pentru tot ceea ce am. Sunt parte din Intreg. Lucrez cu persuasiune asupra perfectionarii mele, fiind bland si generos cu semenii mei. M-am lepadat de cel Rau unindu-ma cu Binele, Frumosul si Pacea! Am incetat sa mai exist. Incep sa fiu!