20
Publicat in mai 18, 2009 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Alianta BineluiAvem nevoie de o alianta a Binelui! Slefuindu-ne mintea si elevandu-ne sufletul, intelegem importanta lucrarii noastre! Dumnezeu participa prin noi la construirea Templului Sfant, ca un lacas al iubirii de oameni, al dreptatii si al impacarii!

Sa repetam si noi, in singuratatea camarutei noastre un legamant scris cu aproape doua mii in urma de ani de catreesenieni:

Doresc si ma voi stradui sa traiesc asemenea Arborelui Vietii plantat de catre marii maestrii ai Fraternitatii, cu Tatal meu Ceresc, care a plantat Gradina Eterna a Universului si mi-a dat spiritul, cu Maica mea Pamanteasca care a plantat marea Gradina a Pamantului si mi-a dat corpul, cu fratii mei care lucreaza in gradina Fraternitatii noastre!”

Fie ca in aceasta sfanta si curata alianta sa intre cei cu mintea inteleapta, sufletul iubitor si trupul cumpatat. Soldatii Luminii nu ingenuncheaza decat in fata Domnului Cerului si Hristosului sau! Dar stapaniriile, stapanitorii acestei lumi, grozavii si coruptii, care, imbatati de putere ii umilesc, batjocoresc si prigonesc pe cei drepti se pregatesc, si ei pentru ultima alianta a raului.

Sa nu ne fie teama, caci Mielul cel Sfant ne va scrie numele sau pe frunte!