Publicat in octombrie 31, 2011 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Teoria Conspiratiei IV. Hitler si Stalin membrii ai unor societati secrete si practicanti ai magiei negre?


Suspiciunile legate de ocultismul nazist si mai ales de fascinatia demonica prin care Hitler isi hipnotiza asistenta, se leaga de o societate secreta numita Thule Gesellschaft, infiintata la inceputul sec.XX, la Munchen si care-si declarase interesul asupra studierii antichitatii germanice si antropologiei ariene. Inainte de a doua conflagratie mondiala, societatea a tiparit peste 20 de volume de proza, poezie si mitilogie nordica. Cuprinsi de fronda dupa rusinoasa pace de la Versailles, membrii Thule isi organizeaza directiile de actiune catre infiintarea unei platforme ideologice, cu adanci consecinte politice „pentru salvarea mostenirii rasei ariene, superioare din punct de vedere genetic si cultural, atacata miseleste de propaganda iudaica”-asa cum scrie intr-o scrisoare, Eckhart Dietrich, mentorul „spiritual” al lui Hitler. Astfel in grup au intrat conducători nazişti de prim rang, precum Herman Goring, comandantul aviatiei militare a Germaniei naziste, sau Rudolf Hess, adjunctul lui Hitler în Partidul National Socialist. Simbolul acestui ordin ocult a fost crucea lui Wotan (zeul suprem din mitologia germanica), asemanatoare cu svastica utilizata de nazisti. De asemenea, salutul membrilor Societatii Thule era „Heil und Sieg“, reluat apoi de Hitler, care l-a transformat in „Sieg Heil“. Proiectul gigant al societatii era epurarea etnica a Europei si a fost pus in dinamica prin operaţiunea secretă cunoscută sub numele de Lebensborn, care presupunea ca femeile germane cu un aspect fizic corespunzator idealului nazist să aiba contacte sexuale controlate cu militarii SS, alesi pe aceleasi considerente genetice, in vederea eliminarii „sangelui evreiesc vinovat de toata coruptia si bolile civilizatiei„, cum avea sa declare intr-o conferinta publica, insusi Himler.
O alta teorie conspirationista face trimitere la un presupus contact intre membrii Thule si o civilizatie extraterestra. Mai exact, prin 1936 acestia ar fi descoperit un ozn prabusit in muntii Padurea Neagra si dupa ce au studiat nava, au reusit sa inteleaga mecanismul si chiar sa construiasca altele asemanatoare. Cel mai extravagant scenariu il plaseaza pe Hitler in centrul unor practici de magie neagra, aduse de consilierii tibetani, care invocau spiritele razboinicilor din trecut, alimentati energetic de sangele victimelor razboiului si din suferinta prizonierilor din lagar. Multi martori ai discursurilor lui Hitler afirmand ca acesta are charisma de nibelung. In aceasta directie de gandire se aseaza si teoria conform careia, Thule cunostea ritualul de punere in contact cu egregorul Cavalerilor Teutoni, cei mai vestiti militari ai Evului Mediu.

Despre Stalin se stie ca a studiat la Seminarul Teologic din Tbilisi unde l-a cunoscut pe celebrul ocultist George Gurdjieff. Conspirationistii sunt convinsi ca Stalin, prin Grudjieff a fost initiat intr-o societate secreta numita Fratia Estului. Porecla data lui Stalin,Koba, care se traduce vrajitor alimenteaza suspiciunea ca cel mai cumplit dictator al sec XX detine secretele utilizarii magiei negre. O veche legenda din sec, al V-lea vorbeste despre regele persan Kobades, mare mag si militar a carei doctrina seamana perfect cu ideologia comunista.Se credea, prin urmare ca Stalin este reincarnarea acestui rege persan. O alta teorie arata ca pentru a dobandi puterea nelimitata, Stalin ar fi pactizat cu entitati energetice din Astralul Inferior, pe care le hranea cu milioanele de morti si victime ale terorii bolsevice. Scopul sau era instaurarea unei ordini mondiale conduse de spiritele malefice ale predecesorilor sai care visau la A Treia Roma cu centrul la Kremlin. Cu alte cuvinte, un nou Vatican…