Publicat in februarie 4, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Alte tipuri de armament psihotronic


 

Armata americana a experimentat in campuri de lupta din Somalia, derivate din teflon. Se obtine o pulbere care este incarcata in proiectile speciale. In contact cu tinta, acestea se transforma in gheata chimica impiedicand orice miscare. Generatoarele de spuma apoasa, proiecteaza in aer plase din nylon ce contin un amestec chimic imbogatit cu gaz lacrimogen. In cazul in care tinta se misca, va suferi un soc electric.Cu ajutorul generatoarelor speciale, se poate produce ceata. In functie de „superstitiile inamicului” aceasta ceata rece si densa poate fi colorata. Se stie ca slavilor si caucazienilor le repugna verdele pe care-l asociaza cu voma. Populatia de culoare, indienii si latinii se tem de ceata rosie, iar pentru chinezi, ceata de culoare negru-verzuie reprezinta „respiratia infernului”.

Desigur, paleta de armament psihotronic este extrem de vasta, sa mai pomenim de componenetele biotehnice, cum ar fi proiectilele cu sedative volatile, care patrund instantaneu prin piele si adorm tinta(folosite in Afganistan). Bombe cu agenti neuroleptici, cu gaz sarin, cu gaz mustar, capabile sa paralizeze structurile musculare, sa inhibe secretiile hormonale si sa blocheze diferiti lobi cerebrali au fost folosite de armata lui Saddam impotriva kurzilor. Cele mai periculoase arme din acest spectru, sunt cele genetice, care produc modificari radicale ale ADN-ului tintei. Inca din 1966, A.R.P.A (Agentia de Proiecte de Cercetare Avansata) a testat in diferite colturi ale lumii, arme continand agenti chimici, capabili sa inhibe functiile locomotorii ale inamicilor. In 1965, dupa revoltele populatiei de culoare din Watts, S.U.A, politia poate interveni pentru a linisti multimile proiectand o retea electrica ce paralizeaza tintele. Proiectilele cu gaz ionizant permit electrocutarea in grup. In timpul razboiului din Irak, armata americana a atacat multimile civile cu bazooka cu sarcina electrica obtinand „inghetarea” persoanelor vizate. In top, se afla bomba E (electromagnetica cu microunde) care arde oxigenul si asfixiaza victimile fara sa lase urme concrete. In plus, bomba propulseaza si un foarte putrenic impuls electro-magnetic distrugand orice material electronic aflat in raza ei de actiune.

 

 

In Kosovo, armatele NATO au folosit bombe cu grafit care au scurtcircuitat procesoarele electrice. Rusii detin torpile Sqwal, capabile sa se deplaseze subaquatic cu viteze de peste 500 de km/h si sa penetreze orice perete de submarin. Agentiile de informatii norvegine, sustin ca pe submarinul ruses Kursk naufragiat in apele sale, s-ar fi aflat acest tip de proiectile si ca de aceea presedintele Putin a interzis norvegienilor operatiunile de salvare.