Publicat in martie 1, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Armatele studiaza asiduu efectele parapsihologiei


Shamanii, mediumii, cei cu capacitati extrasenzoriale stiu din totdeauna ca realitatea obiectiva, materiala se intrepatrunde cu realitatiile sensibile, invizibiile ochiului fizic. Au intrat, si intra in contact cu alte forme de viata, pot descrie evenimente si obiecte din trecut sau viitor, pot capta sau interfera cu gandurile si intentiile unor persoane sau grupuri, prin accesarea egregorului. Uneori pot muta obiecte doar cu puterea gandului si pot penetra mintea unor bolnavi in scop terapeutic sau spiritual. Armatele lumii, care stiu ca granitele realitatii ascund adevaruri subtile acorda o atentie deosebita acestui domeniu invizibil. Medicii Semmelweis si Bechamp au scris studii ample despre microbii invizibili si alti agenti patogeni care actioneaza si distrug.In laboratoarele experimentale ale armatelor se studiaza efectele diferitelor forme de inter-relationare intre elemente.

Sunetul este un ansamblu de fluctuatii ale aerului numite unde sonore. Asemanator valurilor, aceste unde se propaga in functie de fluctuatiile presiunii aerului in jurul nostru si sunt percepute diferit de urechea umana. Desi nu sunt orientate direct spre ureche, corpul percepe inconstient aceste vibratii, iar creierul le decripteaza. Masurabile in hertzi, fluctuatiile aerului exprima numarul de vibratii pe secunda. Animalele salbatice aud vibratiile solului cu tot corpul, capteaza si interpereteaza mai usor ca omul variatiile presiunii atmosferice si preconizeaza intr-un timp mult mai scurt cutremurele si alte catastrofe naturale. Unda de soc generata de un cutremur subaquatic se poate difuza cu o viteza de 20.000 km/h.

Elefantii percep frecventele foarte joase, si daca acestia ar fi echipati cu captatoare de vibratii legate la satelit, s-ar putea reduce considerabil numarul victimelor catastrofelor naturale: inundatii, tsunamii, cutremure, alunecari de teren etc. Armatele antreneaza delfini pe care ii doteaza cu echipamente de emisie-receptie, pe care apoi ii monitorizeaza pentru a studia diferitele unde care se propaga submarin.