Publicat in februarie 19, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Arme hologramice


 

Studiile militare au demonstrat ca talamusul (unul dintre centri nervosi care coordoneaza miscarile) poate fi influentat, chiar de la o distanta de 50 km. cu ajutorul undelor electromagnetice. Experimentele au dus la concluzii interesante. Prin stimularea fricii, dezgustului sau a placerii s-a reusit convingerea unei mame sa-si neglijeze copilul.

Fara a se recurge la electrozi. Sovieticii, prin anii ’60 isi bombardau disidentii cu impulsuri foarte joase cuprinse intre 0-100 impulsuri/secunda reusind, intr-un timp determinat sa-i „legumizeze”. Parte din jocurile video care recompun realitatea in virtual utilizeaza aceleasi procedee de stimulare neuoranala, astfel incat, patimasii video-game-urilor pierd granita dintre real si fictiune.

Cinematografia ne-a obisnuit cu emotiile artificiale, care desi sunt foarte reale si uman interpretate, nu au legatura cu concretul.Adeseori, proiectam in exterior propriile noastre conditionari, in locul unei realitati matematice. Studiul hologramelor i-a convins pe militari ca este foarte posibila cufundarea subiectului vizat in halucinatie. Mintea nu mai recunoaste ce este adevarat si ce este inchipuire. Creerea unor holograme uriase cu „chipul” lui Mahomed ar putea insufletii armatele islamiste, si exemplele pot continua. Politia americana a fost suspectata ca a folosit hologramele unor traficanti asasinati pentru a-i inspaimanta pe cei ramasi in libertate si care se ascundeau, sau nu recunoasteu faptele.

Cu ajutorul hologramelor se pot crea uriase armate virtuale inzestrate cu cele mai performante tehnici de lupta. Trucajele filmelor de actiune demonstreaza cu prisosinta efectele emotionale asupra privitorilor.