Publicat in iunie 18, 2013 de Oreste Teodorescu in Psihotronica
 
 

Arsenalul psihotronic al Rusiei de azi


Cercetarile psihotronice rusesti au ajuns la rezultate surprinzatoare. Conform presedintelui Institutului de Genetica Cuantica, Pjotr Gorjaev, informatia genetica poate fi transmisa la distanta. Savantii rusi au proiectat un aparat laser, in care elementele de baza sunt molecule ADN.

De exemplu, se poate introduce in memoria aparatului electronic, programul virusului Ebola, care mai apoi este transmis prin microunde pulsate sau concentratii herziale asupra unui subiect uman. Principiul de functionare se bazeaza pe structura laserului care este alcatuita din simpli atomi la care se adauga, in structura moleculelor de ADN, informatii ale unor virsusi letali, spre exemplu. Specialistii in info-energetica numesc aceasta metoda, text, sau informare. In regiunea cromozomilor este introdusa o anumita informatie, iar moleculule ADN incep sa se luminieze si sa scoata sunete. Sa nu uitam, ca noi suntem din punct de vedere energetic, o sarcina electrica, producand, atat timp cat suntem vii, 10 watti.

Tinand cont ca peste 95 la suta din activitatea noastra psihica se desfasoara la nivelul subconstientului, nici macar nu putem percepe atacul, constatand, ulterior efecetele. Ca atare, sunetul si lumina pot patrunde in structurile energetice ale oricui, introducand un program genetic strain. Subiectul se transforma si va actiona diferit, conform „modelarii” atacatorului.

Astazi, la Catedra Speciala de Psihofizica Aplicata din Sankt Petersburg se produc si se studiaza dispozitive de aparare impotriva acestor tipuri de atacuri neconventionale, care refac cele trei campuri energetice ale fiintei umane: campul electr0-magnetic, campul coulumbic si cel de torsiune!

Fostul general KGB, Dimitry Fornareff atrage atentia ca astazi, in lume, sunt foarte multe corporatii trasnfrontaliere care recurg la atacuri psihotronice si ca ar trebui infiintate urgent unitati ale serviciilor secrete care sa combata acest fenomen cu implicatii foarte grave, atat asupra oamenilor, cat si a mediului inconjurator.