Publicat in iunie 27, 2013 de Oreste Teodorescu in Ezoterism
 
 

Capacitatile umane de comunicare cu Universul


Am fost inzestrati, inca de la Facere cu darul primirii informatiilor, cu harul comunicarii abstracte si cu uluitoarea capacitate de a ne manifesta energetic. Intrucat, o prea mare putere, nedublata de responsabilitate, devine periculoasa, pe masura degradarii sale morale si duhovnicesti, omul a inceput sa piarda din „chipul si asemanarea” ingereasca.

Asa cum este construit „Duhul Lumii”, intr-o structura piramidala, unde in top se afla cei care au un nivel de  procesare,prelucrare si analiza a informatiei, iar la baza cei care executa planurile si deciziile primilor, a impartit lumea in stapanitori si stapaniti. Intelegem acum, de ce de-alungul milenilor si chiar si astazi exista o cenzura cognitiva globala. Ni se tin secrete, natura noastra superioara, originile, legaturile cu alte civilizatii asemanatoare din Univers. Operam cu maxim 15 procente din structurile noastre neuronale, restul ramanand apanajul unei elite auto-impuse de indivizi, care primesc prin initiere, accesul la Cunoastere, prin Autocunoastere.

La unii oameni, aceste capacitati se intampla spontan si din cauza faptului ca nu inteleg originea acestor trairi, incep sa experimenteze, ajungand fie la  trezire (Iluminare), fie la ospiciu, fie mai tragic, in mormant. Nu intotdeauna „vocile” interioare auzite, macar o data in viata, de fiecare dintre noi, sunt atributele nebuniei sau schizofreniei, caci daca noi cand vorbim cu Dumnezeu se numeste rugaciune, cand ne raspunde El, se numeste implinire, nu neaparat dementa…

Insa aici intervine un episod , nu foarte cunoscut maselor largi. Si ingerii cazuti, sau zeii din vechime, au capacitatea de influenta fiinta omeneasca, supunand-o unor presiuni psihice si emotionale teribile. Ei pot comunica cu noi, pentru ca ii continem in ADN: ” Fiii cerului vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase, s-au pogorat la ele, s-au impreunat cu ele…” (Recomand Cartea lui Enoh si Apocalipse apocrife ale Noului Testament, editura Herald). Asa se explica razboiul  lui Yehovah cu idolii. In urma acestei teribile incrucisari a aparut o noua rasa: gigantii din vechime, iar regii lumii, cei pretins purtatori de sange albastru, sunt urmasii genetici ai acestora.

Fenomenele legate de comunicarea cu alte planuri au fost dintotdeauna cunoscute, omul primind inca de la Prometeu cunostintele necesare utilizarii tehnologice. Daca pana nu demult aceste tehnologii erau controlate si experimentate  in strict secret doar de specialistii militari, dupa prabusirea URSS si incheierea Raboiului Rece, odata cu regruparea specialistilor in medii private, si Corporatiile multinationale beneficiaza de specialisti in domeniu. Insa noi, nu trebuie sa uitam ceva foarte important: „Stiinta fara constiinta naste monstri universali!” cum bine spunea celebrul clarvazator american Edgar Cayce.

Astazi lumea este plina de sarlatani, mentalisti, falsi maestri, vrajitori care pretind ca au acces la nivele superioare de manifestare ale energiilor. Insa este foarte lesne de recunoascut un asemenea impostor. El va pretinde ca detine puetri, ca  este un mare maestru, ca poate controla si impune ingerilor sau alte bazaconii de uimit fete nemaritate. Cand le vorbesti despre Hristos, Sfantul Duh, ingerii cazuti, razboiul nevazut intre fiii luminii si cei ai pierzaniei, se intuneca, se balbaie, devin fie amenintatori, fie foarte mohorati. Niciodata nu am inteles cum se poate mahni un om cand aude despre iubire, pace si mantuire…Sau poate ca nu mai este om…Cat de precis suna proverbul latin: „Errare humanum est, perseverare diabolicum!”