Publicat in februarie 7, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Cateva date despre creier


 

Copiilor, pana la varsta de 7 ani li se dezvolta frecventele cerebrale Delta si Theta, iar de la 9 ani incepe activitatea neuronala Alpha. De la 14 ani, energia neuronal-sianptica se va concentra preponderent in Beta.

Pe masura avansarii in varsta undele vibreaza mai repede. Adultul isi va pastra undele mai lente pentru a se relaxa si a dormi. Comunicam cu universul exterior si cu ajutorul cristalelor de magnetita din creier. Teoria ii apartine savantului Yves Rocard, parintele bombei atomice franceze si pasionat al teoriilor asupra magnetismului. Cu ajutorul studiilor sale au fost puse la punct dispozitive de descoperire ale izvoarelor. Cristalele, pe care le regasim si in structurile neuronale ale insectelor, pasarilor si mamaiferelor marine, ne ajuta sa ne orientam in functie de curentii telurici si la comunicarile telepatice.

Telepatia nu este altceva decat emisia mentala pe frecvente foarte joase.Zonele „reflexogene” ale cristalelor de magnetita se gasesc la tample, arcade, in muschii oculari, ceafa, glande suprarenale, genunchi si calcaie. Multimiile de oameni care inmagazineaza acelasi tip de frecvente creaza la nivel energetic informat ceea ce se numeste egregor. Undele emise catre creier obliga restul organelor sa se sincronizeze.

 

Exista o cutuma universala de reabilitare a subiectilor reclacitranti prin integrarea acestuia in societate. Se aplica principiile studiate in comportamentul pasarilor si al mamiferelor (spirit gregar).