Publicat in noiembrie 6, 2012 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

De ce a fost aleasa ziua de 9 decembrie pentru scrutin?


Ziua de 9 este amprentata de energii inalte, care aduc romantism, spiritualitate, rafinament, idei animatoare despre binele global, nevoia de argumente.Data pica intr-o zi de duminica. Aceasta zi este guvernata de Soare. Vibratia numerologica a numelui zile este 11. Acest fapt imprima, matricea zilei cu o viziune inalta asupra Universului si al Lumii, predispune catre spiritualitate inalta, iluminatoare, o zi a energiilor harice si ale vibratiilor foarte inalte. E o zi care marcheaza un alt inceput, o noua etapa. Pentru nativii care se incapataneaza sa nu-si atinga cu adevarat potentialul spiritual, vibratia zilei de duminica coboara la 2,favorizand mai degraba firile gingase, sensibile, moi. Va fi o zi linistita. Luna este in scadere. Romania corespunde, numerologic, cifrei 8 .

Acest lucru se traduce cam asa:

Este o tara bogata si rodnica, racordata puternic la traditia stramoseasca si la religia traditionala, bogata atat in planul spiritual, cat si material. Lupta pentru putere mobilizeaza diferite forte care se lupta din greu pentru a obtine si mai ales, mentine statutul. Poporul, in general este pragmatic, usor neplacut, egoist, principial, fermecator. Barbatii inspira putere si barbatie, iar femeile au corpuri frumoase si carctere foarte puternice. Caracterul general tinde spre parvenire, cauta mediile inalte si societatile rafinate, pentru a le imita intr-un stil propriu. Oamenii detesta, in general, linguseala si barfa, sunt certareti, agresivi si nationalisti. Romancele sunt foarte competitive cu barbatii si reusesc performante pe „teritoriul lor”.

Nu intamplator a fost programata aceasta zi pentru scrutin, intrucat energiile zilei sunt in armonie cu energiile tarii, iar Cifra 9 arata ca s-a incheiat un ciclu si ca din 10 decembrie incepe unul nou.