Publicat in ianuarie 8, 2014 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

De sub dictatura coruptiei vom iesi numai prin eliminarea acestei clase politice


De sub bolta din sticla mata, politicienii, indiferent de gasca de provenienta, rumega cuvinte fara semnificatii, lasand in preajma lor, pe langa balele halemice, si rumegus. Totul este din lemn la acesti scrobiti la guler, dar gaunosi la suflet: limbajul, tartacuta si, mai ales, nasul, evident ca al lui Pinocchio, ilustrul lor parinte. Oamenii astia sunt rupti definitiv de realitatile omului simplu. De la dimensiunea milioanelor de euro furate de la buget, pesedistii, liberalii, democratii portocalii ne privesc straniu, ca niste exploratori, gandacul translucid.

 Ati auzit,de  la vreunul dintre ingalatii nostri politicieni programe, strategii, solutii viabile pentru o guvernare eficienta? Dupa decenii de asa-zisa democratie, ar fi trebuit ca dezbaterile  sa aiba o miza serioasa, nu numai injurii si flegme. De ce ne mai miram ca peste cinzecizeci de procente dintre romani nu au vrut sa voteze? Insa eu cred, ca incepand din acest an, populatia trebuie sa constientizeze importanta actului electoral, sa inteleaga ca absenteismul de la vot favorizeaza mafia politica cea mai bine organizata, adica PSD-ul.

Cine ne poate salva de aceasta monstruoasa dictatura a coruptiei. Nimeni, in afara de fiecare dintre noi, nemaiacceptand sa fim mintiti si prostiti!

Anul 2014 va fi cel al marilor proteste sociale!