Publicat in aprilie 17, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Dovezi ale utilizarii psihotronice


Prin deceniul al saptelea J.B. Rhine un eminent psiholog si parapsiholog a infiintat Fundatia pentru Cercetarea Laturii Umane (FRNM) in incercarea de a sistematiza toate perceptiile extrasenzoriale (ESP). Foarte simplist am putea spune ca ESP are ca obiect obtinerea de informatii fara folosirea celor 5 simturi care ne ajuta sa decriptam universul exterior. Dupa ani de cerecetari, studii si experimente, domeniul perceptiilor extrasenzoriale a fost documentat dupa cum urmeaza:

1. Telepatie (schimb informational de la o minte la alta fara folosirea limbajului articulat sau la trupului si fara ajutorul altor simturi)

2. Clarviziune (obtinerea de informatii necunoscute anterior, ca de exemplu cunoasterea continutului unei carti fara a fi citit-o vreodata)

3. Premonitie (obtinerea de informatii despre un eveniment inainte ca acesta sa se fi petrecut). In 1995, canalul 4 al televiziunii britanice a transmis documentarul Adevaratele Dosare X in care sunt descrise si ilustrate aproape doua decenii de utilizare a psihotronicii de catre SUA, Anglia, URSS, Israel si China.