Publicat in octombrie 2, 2012 de codulluioreste in Blog
 
 

Firmele de ridicari auto si politia locala trebuie interzise urgent: incalca legislatia U.E si legea bunului simt


Iata cateva intrebari la care firmele de ridicari masini (toate conexate politic), impreuna cu politia locala (fosti gardieni publici, mana in uniforma a mafiei din primarii) vor fi  nevoiti sa raspunda in instanta:

  1. Ce se intampla daca un posesor, mai slab de inger, face un atac de cord, crezand ca i-a fost furata masina?
  2. Daca cineva este dependent de insulina sau alte substante medicale si are doza zilnica, pe care trebuie s-o ia la ore fixe in masina ridicata?
  3. Daca soferul trebuia sa se deplaseze urgent cu cineva cu handicap locomotor, sau cara obiecte foarte grele, cum ar fi cazul topografilor, arhitectilor, etc?
  4. Daca a lasat, in masina, ceva perisabil, sau mai rau, un caine…?
  5. De ce este nevoie de o politie de trogloditi, care nu se subordoneaza nici unui minister, dar poarta uniforma si aduce un grav prejudiciu de imagine Politiei Romane, cum este cazul politiei locale?
  6. De ce, daca circulatia nu a fost blocata, se ridica totusi autovehicolul, iar soferul este obligat sa plateasca salariul mediu lunar, pentru o singura amenda, unei firme private, plus amenda catre autoritatea locala, plus banii de transport pana la baza unde i-a fost depozitata masina, plus cateva milioane de lei vechi,  daca nu vine sa-si ridice in aceeasi zi masina?
  7. Daca timpul fiecaruia dintre noi se poate masura si in banii castigati pe ora, cine plateste despagubirile in cazul pierderii unei zile intregi pentru recuperarea masinii?

Gasiti, urmarind acest link, toate informatiile despre cei care, in dispretul cetateanului si al banului public comit abuzuri, sub protectia politica a primarilor :www.ridicariauto.ro

Semnalati ori ce abuz, in aceasta speta la contact@apadc.ro (www.apdc.ro)