Publicat in februarie 22, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Laboratoarele iadului


Experimentele de laborator au demonstrat ca se pot induce distal tot felul de emotii si sentimente care modifica radical comportamentul obisnuit al subiectului vizat, tinta cum este numita in limbaj militar. Prin stimularea zonelor endocrine, din talamus si mai ales din amigdala s-a reusit declansarea artificiala a furiei, euforiei a dorintei… Astfel, maimute sau pisici au fost transformate la ordin in executanti, jucandu-se, batandu-se, acuplandu-se. Transferul experimentului pe om a scos la iveala rezultate uimitoare.

Reactionand ca niste automate, oamenii transformati in zombie cu ajutorul undelor electromagentice, au reusit sa execute programul impus, teleghidat, in aceeasi ordine, mereu capabili sa evite obstacolele si sa se adapteze la mediul inconjurator ca niste roboti. Revenind la starea de vibratie de zi cu zi, in beta, subiectii experimentului nu si-au mai amintit nimic.

Prin declansarea supunerii asociata cu placerea se deschide o portita catre Iad, la care au visat toate marile dictaturi. Daca, Doamne Fereste, aceste tehnologii de influentare distala, ar incapea pe mainile unor fanatici religiosi, etnici sau in arsenalul unor dictatori militari ar putea incepe sfarsitul nostru ca umanitate. Daca in cazul politicii sau al religiei este necesara o indoctrinare masiva, incepand din copilarie, tehnologia ar putea inlocui predicile sau discursurile. Asemenea exercitii de-a „ucenicul vrajitor” pot seduce diversi tirani sa puna mana pe…telecomanda. Nici nu-ti trebuie prea multa imaginatie sa te gandesti ca primul pas pe care-l va face un nebun, va fi autoproclamarea ca profet, invesmantarea cu hainele faraonului, infiintarea unei noi dinasti si tiparirea de carti de vizita cu antiHristul…