Publicat in noiembrie 25, 2013 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Ororile comuniste oglindite in politicienii romani de astazi


Generatia noastra are datoria sfanta de a nu uita erorile si  mai ales ororile celui mai teribil regim de anihilare sufleteasca din lume: comunismul. Istoricul francez Stephane Courtois a scris: „Regimurile comuniste au transformat crimele in masa in sistem de guvernare in plina floare” . Pentru ” Tatucul Popoarelor”, Iosif Visarionivici Stalin, moarte unui om  reprezenta o tragedie, dar moartea a milioane, devenea statistica. De la impunerea de catre sovietici , acest mecanism de transformare a omului vechi, religios, traditional si national in sclavul perfect dedicat dictaturii dezvoltarii internationale, a inregistrat 94 de milioane de morti.

Istoria comunimului este, fara nici o exceptie, o derulare a terorii, cruzimii, utopiei bolnave si a executilor. Umbra fatala a unui regim desacralizat, antihristic si alimentat de ideologii oculte a ramas pana astazi deasupra Romaniei, caci actuala clasa politica este urmasa Partidului Comunist, marii capitalisti autohtoni si-au construit imperiile din banii fostei securitati, ca in cazul Voiculescu, iar sistemul vital care intretine bunul mers administrativ si social al tarii este controlat de oameni din vechea garda a activistilor.

In primul rand, pentru a-si putea implementa odiosul program, comunistii aveau nevoie sa scape de elitele fostului regim democratic. Asa s-au nascut inchisorile de reeducare si formare a omului nou. Pitestiul a devenit cea mai crunta barbarie a lumii contemporane, unde detinutii erau torturati psihic si fizic, fara incetare, la Targusorul Nou au fost incarcerati elevii de liceu si studentii minori care sprijinea miscarea de rezistenta, la Aiud au fost asasinati abuziv si torturati mii de barbati si femei, care nu aveau alta vina decat aceea ca-l iubeau pe Hristos, pe Rege, Patria si Libertatea mai mult decat pe bolsevicii lui Stalin. Penitenciarul Gherla este considerat de istorici ca „Renasterea Inchizitiei”, din cauza incredibilelor scenarii de tortura. Inchisoarea de la Sighet reprezinta cel mai bine cronica sumbra a genocidului comunist. Aici au murit sute de demnitari, oameni politici si de cultura, ingropati in gropi comune, dupa luni sau chiar ani de tortura sistematica.

Printre cei care s-au confruntat cu iadul celulelor comuniste se numara:

  • Constantin Argetoianu, presdinte al Cosniliului de Ministri, ministru de Justitie, ministru de Finante si de Interne.
  • Constantin I.C Bratianu, istoric, profesor universitar
  • Dimitrie Burileanu, guvernator al Bancii Nationale
  • Iuliu Maniu, presedintele partidului National-Taranesc si prim ministru
  • Corneliu si Arlette Coposu, la care se adauga preoti greco-catolici si ortodocsi, militari de cariera, functionari publici, legionari, studenti si elevi.

In regimul penitenciar comunist, ingredientele reeducarii erau frigul, infometarea, tortura, umilinta si batjocura. Teroarea de la Sighet a durat pana in 1955.

-va urma-