Publicat in decembrie 11, 2013 de Oreste Teodorescu in
Warning: explode() expects parameter 2 to be string, object given in /home/codulluioreste/public_html/wp-content/themes/made/inc/single-normal.php on line 148
 
 

Parlamentarii USL au incercat un puci legislativ impotriva statului de drept


Pe 10 decembrie, amantele, soferii si caratorii de servieta ai mafiotilor batrani, care astazi insumeaza componenta celor doua camere legislative au atentat cu o nesimtire si grosolonie, pe care nici bolsevicii nu si-o permiteau in anii ’20, la adresa principiilor statului de drept.

Golanii  din Parlamentul României, prin adoptarea de către Camera Deputaților a celor două legi de modificare a Codului Penal, s-au scos din categoria funcționarilor publici, definiția conflictului de interese fiind radical schimbată iar pedepsele pentru această infracțiune reduse de la 5 la 3 an.

Intelegand ca mana lunga a DNA-ului l-a tuns pe Nasate, il va freza pe Voiculescu si-l va freca pe la tample pe tovarsul Dragnea, incoltiti de rele, precum graul mic de pasarele, acesti draci burtosi, semidocti si venetici s-au gandit sa mai aplice o lovitura statului de drept,votandu-si o super-imunitate, distorsionand grav  legislația penală din România pentru a permite clasei politice să fure cu legea în mână.

Ieri, fata grotesca a coruptiei sistemice s-a suprapus peste parlamentarii care au mai siluit odata in public, democratia si asa originala,din  România post-comunistă. Inca odata acesti tradatori de Dumnezeu, Neam si Tara, se considera o casta mai presus de restul cetățenilor, o mafie sinistra, care trebuie să se bucure de privilegiul unei super-imunități. Oare cum cred infractorii acestia de drept comun, pe nedrept numiti parlamentari, ca se oglindeste combinatia lor infecta, la Buruxeles?

Dupa neonorarea principalelor promisiuni electorale, guvernarea USL se specializeaza in lovituri date statului de drept. În decembrie aniversăm 24 de ani de la căderea regimului comunist, nu trebuie si nici nu meritam se revenim, prin actuala clasa politica in intunericul, frigul si teroarea ceausista. 

In ciuda furiei baloase, prin care gornistii santajistilor incearca sa manipuleze grosolan adevarul, reinterpretandu-l cu umor cazon, in decembrie sa scapam de CAPUSA USL-ista!