Publicat in decembrie 12, 2013 de Oreste Teodorescu in
Warning: explode() expects parameter 2 to be string, object given in /home/codulluioreste/public_html/wp-content/themes/made/inc/single-normal.php on line 148
 
 

Parlamentul Romaniei a devenit o problema de Siguranta Nationala


De teama ca mana lunga a Justitiei sa nu-i tunda chilug pe d’alde Dragnea & Voiculescu and co., necajiti ca nu au reusit sa-l albeasca pe Nastase, parlamentarii nostri de astazi, croiti parca dupa chipul si asemanarea fratilor Camataru s-au gandit cum sa feneteze o lume intreaga siluind intr-un mod abject Codul si asa…Penal.

Iata cateva motive pentru care aceasta adunatura insalubra si pestilentiala de mafioti ar trebui dizolvata:

  • In ciuda proastei reputatii, parlamentarii si-au asigurat super-imunitate, scotandu-se din categoria functionarilor publici pentru a scapa de insistenta procurorilor.
  • A fost modificata definitia conflictului de interese in sfera penala in asa fel incat nu mai raspunde  nimeni pentru nimic.
  • Prin modificarea pe sestache, la ceas de taina si fugind pana si de umbra lor, soferii, amantele si caratorii de serviete ale smecherilor, care astazi se numesc parlamentari vor sa legalizeze furtul din bani publici.
  • Este atat de evidenta dovada dispretului colectiv pe care aceste scursuri intr-adevar penale, il nutresc fata de alegatori. Pai cum, Doamne iarta-ma, cei care gandesc si sistematizeaza legi se catara deasupra lor?
  • Parlamentarii au rezolvat ceea ce baronii locali se starduie de cand i-a inobilat Nastase, sa obtina fara succes: protectie in fata  ANI si DNA.

Desi parea greu de crezut, calitatea politicii romanesti continua sa se prabuseasca din rau in mai rau…Daca mai toleram mult o asemenea adunatura interlopa, ne dezintegram ca Natiune!