Publicat in martie 23, 2013 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Prabusirea meteoritilor si interventiile extraterestrilor


Sa nu ignoram efectele produse de explozia meteoritului de la Celiabinsk, Rusia, pe 15 februarie 2013. Intamplarea beneficiaza de numeroase explicatii, unele mai credibile decât altele. Dintre acestea, interventia unui obiect zburator neidentificat, pare astazi mult mai veridica decat in anii cenzurii radicale, cu privire a la contactul cu extraterestrii. Sunt surprinse cateva imagini, care se gasesc si pe you  tube, in care se poate observa cum un OZN vine din spatele meteoritului, trece prin el,il depaseste, după care survine explozia.

Conform explicatiilor oamenilor de stiinta, meteoritul a explodat inainte de a atinge Pamantul, altfel ar fi provocat un dezastru planetar. Rusii s-au mai aflat in aceasta situatie extrema, in 30 iunie 1908, cand un alt meteorit s-a prabusit la Tunguska .

10.000 de tone zbuaând cu o viteză de 50.000 km/h  ar fi produs efecte catastrofale generale la un eventual impact cu planeta noastră…” a spus reputatul ufolog si matematician Dan Farcas. Renumitul expert rus Ghenadi Belimov, sustine ca meteoritul care a explodat deasupra Munţilor Urali, in zona oraşului Celiabinsk, a fost doborât de un OZN.

Armata rusa, de altfel extrem de bine pregatita tehnologic, pentru a face fata provocarilor cosmice, a fost surprinsa de prabusirea acestui meteorit:  „Cred că noi oamenii de pe Pământ şi cei din Rusia, in special, am avut inca o dată mare noroc„, a spus Ghenadi Belimov, dupa impact.

Si expertii occidentali, cred ca extraterestrii ne-au oferit sprijinul lor, prin tehnologii specifice aplicate la momentul oportun, pentru a nu surveni o catastrofă planetară ce ar fi pus capăt actualei civilizaţii umane. „Forţele ne-pământene au provocat explozia meteoritului in aşa fel încât pagubele să fie minime: de la o potenţiala distrugere a civilizaţiei umane, au rezultat doar geamuri sparte şi cateva sute de raniti.” a declarat Peter Hoon, profesor de paleoastronautica de la Universitatea Rochester

Explozia meteoritului a fost monitorizata de o staţie din Alaska care a captat infrasunetele produse, specialiştii considerand ca dezintegrarea meteoritului s-a produs în maxim 32,5 secunde, la o altitudine de 10-15 km de Pamant. In ianuarie 2012, Iuri Lavbin, om de ştiinţă din Siberia, sustine teoria conform căreia Terra a  mai fost salvata de impactul cu o cometă, asteroid, de catre o nava extraterestra,la inceputulul secolului XX, care a precedat fenomenul Tunguska.

Dar aceste evenimente nu sunt singurele care au nascut teorii despre interventia protectoare a unor civilizatii extraterestre. In cazurile Cernobal şi Fukushima, cand au avut loc evenimente dramatice la uzinele nuclear-electrice din acele locuri, au fost filmate OZN-uri ce au avut rolul de a reduce foarte mult efectele negative ale acelor accidente.