Publicat in februarie 16, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Predicatele razboiului non-conventional


 

Una dintre procuparile militare,la varf, este gasirea unor procedee capabile sa elimine agresivitatea soldatilor inamici. Pornind de la o idee a lui Huxley din Cea mai buna dintre lumi, in care recalcitrantii erau domoliti cu ajutorul drogului soma, raspandit prin instalatiile de ventilare, cercetatorii militari dezvolta astazi tehnologii invizibile, dar care au puterea de a influenta vointa tintei vizate.

Exista tunuri electromagnetice care sunt capabile sa opreasca de la distante mari ori ce categorie de vehicole motorizate, precum si dispozitive psihotronice de control mental. In primul razboi din Golf, soldatii irakieni s-au predat surprinzator, fapt ce a trezit suspiciuni la adresa armatei americane, cum ca ar fi utilizat tehnologii non-conventionale. Prin inducerea artificiala a unor stari mentale si emotionale precum depresia, euforia, stari de greata, halucinatii, prin dezechilibrarea urechii interne cu ajutorul emisiilor de infrarosii sau ultrasunete, orice armata dotata cu echipamant greu poate fi invinsa.

Anumiti cercetatori sunt convinsi ca in Revolutia din decembrie 1989, au fost folosite asemena dispozitive de creat panica si desincronizare. Omul, in general nu poate percepe decat sunete cuprinse pe frecvente intre 300-18.000 de vibratii pe secunda.Peste pragul de 100.000 vb./sec., ultrasunetele pot amesteca uleiul cu apa si pot distruge anumite bacterii. Daca vibratiile pe secunda cresc si mai mult, se pot produce gauri in metal, si evident in corpul uman. Infrasunetele nu sunt limitate de spatiu si pot penetra structuri moleculare foarte dense, ziduri, geamuri…

Un comunicat al Global Strategy Council, grup care realizeaza prospectii militare pentru C.I.A suna exact asa:

„Trupele pot fi expuse transmisiunilor de unde, prin conductie osoasa, impotriva careia, in prezent, nu exista nici un sistem de protectie.”

Rusii lucreaza de ceva timp la realizarea unor scuturi care sa reflecte undele transmise catre cei care le-au generat, precum si la obtinerea unor casti de protectie impotriva telepatiei. Riscurile utilizarii bombardarii cu vibratii sunt foarte extinse. Studiile arata ca nu se poate calcula gradul de perturbare a ecosistemului.

Flora ar putea suferi mutatii genetice, iar parte din fauna ar putea fi pe cale de disparitie, ca sa nu mai vorbim despre repercusiunile asupra umanitatii. Trebuie sa intelegem ca vibratiile nu se opresc acolo unde sunt transmise ci se vor difuza, fara limite oriunde, pretutindeni. Modificarea campului electromagentic al unei regiuni presupune multe riscuri.