Publicat in ianuarie 13, 2013 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Prima trambita a sunat. E vremea ELIBERARII


Nimic nu este lasat la voia intamplarii. Hazardul nu a fost decat o lege nedesoperita…insa astazi stim ca Legea, sau Karma nu seamna nimic mai mult decat dinamica raportului cauza-efect, actiune-reactiune: „Ce tie nu-ti place, altuia nu face”, sau „Cine scoate sabia, de sabie are parte!”. Cuvantul lui Dumnezeu intrupat ne aduce Noul Legamant: Iubirea.

Timpul si-a implinit lucrarea necesara duhurilor noastre pentru a intelege adevarul. Pana acum, lumea  a fost condusa prin frica, control, manipulare si minciuna, insa toate acestea au fost posibile din lipsa de iubire. Aroganta, egoismul, fanatismul, dogmatismul, si in general toate abatarile de la natural sunt nascute din partea noastra intunecata, din golul lasat de Dumnezeu, cand l-am rastignit!

Un minunat proverb spune: „Cand il gonesti pe Dumnezeu din sufletul tau, la plecare el iti ia si mintile!”. A venit vremea sa iesim din sminteala, si cu delicatete, hotarare si speranta sa incem reconstructia unei vieti noi, bazate pe intelegere, armonie, decenta.

„Iubiti-va unii pe altii, asa cum v-am iubit si Eu pe voi”, le-a spus el apostolilor. Si de atunci, ei impart, in fiecare generatie semintele Cuvantului cel Viu. Unele, pana la urma, gasesc terenul fertil si infloresc o noua Lume.

Pace noua!