Publicat in martie 30, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Rusii si americanii in cautarea suprematiei psihotronice


Cu fonduri de la CIA, dr. James Hamilton, a infiintat un laborator de cercetari, in cadrul cabinetului medical al inchisorii Vacaville din California, unde a facut experiente pe detinuti. In cadrul proiectului MKSEARCH se studiau efectele radiatiilor asupra fiintei umane. Hamilton isi descrie activitatea intr-o scrisoare trimisa in 1965 fundatiei Geschickter:

„Acum facem o noua serie de experimente pe 100 de subiecti-detinuti, printre care, captarea de iod radioactiv a tiroidei si captarea de T-4 a globulelor rosii, cat si alte diferite masuratori pe care le-am facut sunt comparate cu valorile studiate inainte”.

Daca in SUA aceste macabre cercetari trebuiau ocultate fata de public, in URSS, unde libertatea de informare si democratia erau doar niste fraze pompoase in declaratiile politice, cercetarea in domeniul psihotronicii se facea mult mai sistematizat si coerent. Dupa moartea lui Stalin a disparut si tabuul legat de studierea activitatilor paranormale. KGB si GRU au dezvoltat cu succes incepand de atunci programe de investigare si cerectare a energiei psihice.

 

In paralel cu demersurile sovieticilor de a descoperi noi arme mortale bazate pe agresiuni info-energetice, CIA deruleaza programe asemanatoare. In cadrul ARTICHOKE a fost experimentata „Iradierea cu somn”. Iata rezolutia dosarului strict secret, nedatat si care se gaseste in dosarele desecretizate la pozitia CIA-071095-A: „Este posibil ca un camp mai nou al energiei radioactive, niste particule atomice ar putea fi atintite spre centrii nervosi ai somnului sau spre centrii din creier care inhiba starea de veghe. Asfel, ar putea fi provocata o adormirea a unui subiect, fara ca acesta sa stie, actionand un aparat din proximitatea lui”

 

Alte pagini din dosarele ARTICHOKE se referea la tehnicile de trasare a materialului radioactiv prin corpul uman si mai ales prin creier.Experimentele ultra scerete se derulau pe cobai umani in Spitalul General din Massachusetts. Spre sfarsitul anilor ’60, KGB-ul a obtinut acces nelimitat la fonduri de cercetare a activitatilor psi, dezvoltand studii si experimente pe copiii cu mari capacitati extrasenzoriale si sistematizarea conceptelor shamanice din nordul Siberiei.