Publicat in ianuarie 31, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Scurta introducere


 

Specialistii in psihotronica stiu ca atmosfera vectorul supraconstientului. Dupa Bernard Raquin, aceasta se mai poate traduce ca memoria umana memorizata de un milion de ani, exact la fel cum apa este pentru pesti suportul informational fundamental. Din moment ce atmosfera permite transmiterea de unde radio, de satelit, telefonie, infrarosii, ultraviolete, de ce ne este greu sa admitem ca aici intra si gandurile, emotiile…

Termenul de psihotronica este folosit cu precadere in mediile militare, fiind, intru-catva sinomim cu parapsihologia.Obiectul de studiu, poate fi definit, in mare ca studierea interactiunilor si proceselor energetice dintre oameni, dintre oameni si mediul lor, in regasirea punctelor de convergenta intre materie, energie si spirit (constiinta). Sa facem un mic exercitiu de cunoastere mecanica: oamenii percep o gama limitata de culori, care corespund curcubeului. Lumina alba filtrata printr-o prisma se divide in game cromatice diferite perceptibile ochiului fizic.Dincolo de rosu, nu mai vedem lumina, desi ea exista si se numeste infrarosu, formand 60% din spectru. Vitezele si mai mici prin care lumina se exprima in spatiu sunt citite in wati. Dincolo de violet, vibratia luminii este prea rapida pentru perceptia oculara. Desi nu o mai vedem, ea exista si poate fi catalogata ca ultra violete, raze X (care travereseaza corpul uman, insa nu si toate oasele), raze gamma (frecvente foarte inalte) obtinute in urma reactiilor nucleare. Ei bine, acum poate ne este mai lesne de inteles ca lumina este energie care se exprima prin culori si unde.

Pamantul este inconjurat de un camp electromagnetic. Acum doua secole, matematicianul si fizicianul german Karl Gauss a scris si demonstrat ca acest camp este genarat de planeta, din cauza frecarii dintre nucleul in fuziune si scoarta terestra. E bine sa stim ca unitatile de masura ale campului electromagnetic poarte numele savantilor care l-au definit. Astfel avem un tesla (dupa celebrul Nicolae Tesla) care este echivaletul a 10.000 de gauss. Presiunea atmosefrica se masoara dupa Blaise Pascal in pascali. Avem amperii dupa Andre-Marie Ampere, voltii de la Alessandro Volta, watii de la James Watt, joulii dupa James Prescott Joules, hertii de la Henrich Hertz, celsius dupa Celsius Anders, newtonii dupa celebrul Isaac Newton.