Publicat in februarie 7, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Tehnologii pentru citirea gandurilor


Armata S.U.A in bazele sale secrete din Minneapolis, Pennsylvania, Minnesota si Guantanamo foloseste la interogarea detinutilor, camere echipate cu tehnologii capabile sa detecteze afluxul sanguin din jurul ochilor atunci cand cineva minte. Institutul de Crecetari de la Standford detine computere care pot citi gandurile prin stimularea diferitelor zone din creier. Doctorul rus, Igor Smirnov a cartogriafiat subconstientul, stabilizand zonele cu activitate emotionala sau sexuala si a reusit, prin mesaje subliminale si sugetii hipnotice sa influenteze distal subiectii, fara ca ei sa stie. Inductiile magnetice strabat oasele craniului.

Creierul care este compus din apa, in proportie de 80 % isi mentine aceeasi temperatura cu cea a corpului si are mici variatii. Prin electrostimulare, daca se obtine o temperatura de 40 de grade, subiectul va incepe sa delireze. Emisia de ritmuri electromagnetice, termice sau sonore intra in rezonanta cu cortexul limbic si-l declanseaza. La 41 de grade celsius, creierul sufera, la 42, organele vitale sunt in pericol.

Temperatura nu este insa, decat un aspect al luminii care se transpune si in vibratii. Cine controleaza temperatura creierului poate sa controleze si subiectii vizati. Este clar si trebuie spus ca emisferele cerebrale vibreaza conform proceselor specifice care pot fi stimulate din afara cu ajutorul tehnologiilor inalte.