Publicat in februarie 11, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Tehnologii quantice


 

Laboratorul Universitatii din Los Alamos, S.U.A a anuntat ca spre finele lui 2012 va finaliza producerea unui computer capabil sa efectueze un milion de miliarde de calcule pe secunda. De aici pana la aparitia computerelor quantice nu mai e decat un pas. Puterea lor combinativa le va transforma, probabil intr-o constiinta artificiala. Persoana umana, este destul de previzibila, caci ea este conditionata de o serie de factori sablon:

-educatia parintilor

-formarea in structurile de invatamant.

-traditii.

-religie

-moda

De aceea, dobandirea libertatii se obtine prin iesirea din conditionare si, mai ales din dualitate, dar aici intervine domeniul fiintei. Prin studierea zonelor vagi ale psihismului uman, imprevizibilul va putea fi redus la zero, ceea ce inseamna ca profilul psiho-somatic al unui subiect poate fi suprapus perfect peste matricea acestuia. Am vazut, ca prin biometrie, amprentele, pupilele, chiar prin citirea codului genetic, aceste computere vor identifica, cu marje de eroare din ce in ce mai mici, universul psihic al tintei umane vizate.

Calculatorul quantic va putea sa prezica ansamblul reactiilor umane intr-o proportie de peste 90 %. Foarte utila va fi intocmirea de profilere sefilor de stat, a liderilor de opinie, a opozantilor. Prin introducerea multitudinilor de date despre un subiect, computerul va opera miliarde de ecuatii sintetizand modul in care acesta va combina toate informatiile neuronale care ii vor dicta caile de actiune.

Cu alte cuvinte, intr-un viitor nu foarte indepartat, omul va deveni „transparent”. O comisie formata din profesorii Universitatii din Pittsburg, Pensnsylvania a dat publicitatii urmatorul comunicat:

„Cercetarile noastre arata ca rareori actionam spontan. Diferitele sisteme neurologice se declanseaza pentru a solutiona diferite tipuri de probleme. Pentru a lua o decizie, creierul cantareste motivele pro si motivele contra, care vor fi beneficiile, placerile sau riscurile scontate. Comportamentul nostru este rezultatul concurentei sau cooperarii dintre ele.”