Publicat in decembrie 9, 2013 de Oreste Teodorescu in
Warning: explode() expects parameter 2 to be string, object given in /home/codulluioreste/public_html/wp-content/themes/made/inc/single-normal.php on line 148
 
 

Un alt nucleu de rezistenta impotriva TRADATORILOR DE NEAM: Mosna/Sibiu


Doar o miscare de rezistenta, o adevarata Garda Nationala, formata din iubitori de Dumnezeu, Patrie si semeni mai poate salva Romania de cancerul celui mai corupt sistem din istoria tarii noastre. Pentru viitorul acestei natii, romani spuneti NU TRADARII INTERESULUI NATIONAL!

  • Deschis cam de prin 2012, de când mercenarii de la „Prospecţiuni” S.A au început să bântuie pe pământurile ţăranilor fără să le ceară acordul. În loc de grâu, porumb sau cartofi au pus „sămânţă de cabluri” şi „răsaduri de explozivi”. Numai că ţăranii din Moşna şi Alma Vii nu i-au înţeles. În toamna asta, când mercenarii au venit să-şi valorifice „recolta” s-au întâlnit cu săteni încărcaţi de cabluri, în spinare sau în căruţe. Le recoltaseră ei !
  • La  Moşna şi în împrejurimi s-au întâmplat lucruri grave. Şi se întâmplă tot timpul câte ceva. Iar situaţia putea fi acum deosebit de gravă dacă acolo n-ar fi existat un om providenţial – Willy Schuster şi familia acestuia (soţia-Lavinia şi cei cinci copii, la care se adaugă sutele de oaspeţi care-i trec pragul). Omul potrivit la locul potrivit !
  • Născut la Târnăveni şi crescut la ţară. În 1994 pleacă în Germania, lăsându-se convins că acolo, în U.E va găsi un El Dorado. A văzut însă că nu e de el şi a revenit după trei ani acasă, în Transilvania. Devine proprietar de pământ, casă şi animale şi în câţiva ani se face remarcat cu Gospodăria „Bio-Moşna”, adică acea gospodărie de ţăran, tradiţională, pe care ne-o dorim mulţi dintre noi.
  • Prin „Eco Ruralis”, al cărei co-preşedinte este, militând pentru păstrarea categoriei de ţăran (şi nu de fermier venit de aiurea) şi pentru re-ruralizarea României, va convinge şi speră că va învinge.
  • In mod sigur, nu-i place să fie lăudat, dar datorită lui a rezistat Moşna ! Invadatorii şi-au luat tălpăşiţa, după luni de confruntări dure, de intimidări şi ameninţări grave, inclusiv cu moartea. Şi adversari nu i-au fost doar cei de la Prospecţiuni. S-a confruntat şi cu ostilitatea evidentă a autorităţilor, trecute, cum altfel, decât de partea Răului !
  • Pana acum a fost câştigată o bătălie, nu şi Războiul ! Iar Willy Shuster  ştie asta şi va lupta în continuare, pentru trezirea tuturor. Moşna trebuie să fie un exemplu şi un avertisment. La fel şi celelalte Fronturi !