Publicat in iunie 20, 2013 de Oreste Teodorescu in Psihotronica
 
 

7 obiective secrete NATO in estul Europei si Balcani


Geopolitica actuala este condusa piramidal si oglindeste filosofia societatilor secrete: eficienta in discretie. Noi facem parte din parteneraiatul strategic cu SUA si  suntem membrii NATO. Din pacate, societatea civila nu este aproape deloc informata despre deciziile care modeleaza Noua Ordine Mondiala. Desi traim in paradigma democratica, politicienii si militarii lumii nu au depasit conceptul Chinei comuniste: „Sunt unii oameni care gandesc si altii care executa. Sarcina Partidului este sa gaseasca raportul optim dintre cele doua categorii!”

Un expert in psihotronica sustine ca a reusit sa se cupleze fluxului de informatii de la Secretariatul se Stat al SUA, in 1999, pe cand acesta era condus de doamna Albright. Ceea ce a relevat operatorul, a fost de mare interes pentru serviciile secrete rusesti, din moment ce apare descris in lucrarea Metacontact a lui Fornareff Dmitry Nicolaevici, fost general KGB. Agentul PSI a identificat 7 obiective principale ale NATO in Balcani si mai ales in spatiul est-european, controlat pana mai ieri de fortele de la Kremlin:

  1. Utilizarea unor tipuri de armament psihotronic, capabil sa pedepseasca sau sa influenteze oponentii, fara a suporta consecintele. Controlarea maselor prin modelare hetziala, tinand cont de uluitorul avans tehnologic si mai ales de faptul ca din ce in ce mai multa lume are acces la tehnologiile de comunicatii.
  2. Necestitatea transformarii acestor tehnici militare de impunere si control in instrumente practice ale geopoliticii.
  3. Participarea indirecta la conflicte prin folosirea argumentelor psihotronice: manipulare, dezinformare si agresiuni info-energetice.
  4. Detinerea controlului american asupra tuturor deciziilor NATO
  5. Constrangerea tarilor europene implicate in conflicte sa cheltuiasca cat mai multe resurse naturale si financiare, pentru a le provoca slabiciune economica si a le crea dependente fata de imprumuturi de la FMI si alte banci.
  6. Experimentarea unor noi tipuri de armament care sa faca fata noului camp de lupta mental.
  7. Tehnologizarea conflictelor care sa implice un numar cat mai mic de oameni.

Fara sa ne spuna nimeni, facem parte din generatiile martore la schimbarea liniilor de forta vechi si traim in plin razboi informational si economic. Romania ca membra NATO are datoria sa apere valorile democratiei si ale economiei libere, insa ar trebui sa puna pe primul plan interesele nationale si mai apoi pe cele comerciale…Globalizarea care accentueza verbul a avea in detrimentul celui a fi, nu poate fi sustenabila. Daca esti doar ceea ce ai, cand nu mai ai, cine esti?