Publicat in martie 23, 2010 de codulluioreste in Politikon
 
 

Caracatita si zambetul batranului edec


Reteaua Voicu este pojghita crapata a unui iceberg amenintat de inclazirea globala. Sub palpairile “flacarii violete”, grupurile inghetate intr-o mentalitate de clan mafiot incep sa naduseasca. Basescu, pare a se tine de cuvant.

“Ciracii” PD-L, Gutau, Solomon, urmati in curand de cativa baroni locali ultra notorii dau bronzul exotic inapoi in umbra si la racoarea celulelor. Noptile sunt agitate si pentru Vanghelie, Hrebenciuc, Dumitru Iliescu, Adrian Nastase. Suveica tip “Cosa Nostra” prin care inalti demnitari , magistrati, politisti si functionari publici au fraternizat inspirati de bani murdari incepe sa se desire sub gheara de pisica (salbatica) a serviciilor secrete.

Aparitia convorbirilor dintre plutonierul cu uniforma de general, Catalin Voicu si securistii de trista amintire deghizati in judecatori si procurori, Costiniu, Jipa and co. reprezinta semnalul dat autoritatilor , ca reforma statului a inceput. Si cum este firesc, trebuie inlaturate, mai intai cangrenele care ameninta insusi sistemul imunitar al tarii. Insa raul fundamental, coroziv si molipsitor se va rarefia dupa condamnarea in justitie a autorilor morali ai Sistemului Ticalosit: Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Si oricat, vor incerca cei doi rusofili sa se ascunda sub covorul imunitatii , din punct de vedere public, imaginea lor se va sifona teribil in urmatoarele luni, cand vor aparea in mass-media stenogramele unor discutii la ceas de taina dintre cei doi si agenti de influenta straini de NATO si UE. Generalul Catalin Voicu, se inscrie in profilerul facut de Lombroso escrocului-servant, adica acel personaj care-si circumscrie actiunile interesului unui stapan.

Cand vom afla cine este beneficiarul porcariilor acestei caricaturi umane, vom intelege ca bisturiul necrutator al reabilitarii statului national si unitar Roman a atins zona maligna. Cu ceva timp in urma, Virgil Magureanu a iesit in public comentand anumite miscari asemanatoare si a afirmat: “Cine are minte sa priceapa. Se inchide cercul!” Astazi incepem sa intelegem ce-a vrut a zice “Sarpele cu ochelari”!

foto preluata de pe www.hultan.files.wordpress.com