Publicat in decembrie 31, 2014 de Oreste Teodorescu in Ezoterism
 
 

Cateva consideratii numerologice despre anul 2015


In 2015, vom fi predispusi sa ne exprimam personalitatile in ceea ce reprezinta necesitatile bio fizice si duhovnicesti. Vom avea capacitatea sa intelegem, mai degraba induitiv, functiile discernamantului, ale ratiunii, simtirii, vom acorda o atentie sporita stiintei, pentru a ne dezvolta constiinta. In aspectele negative ale manifestarii, ni se vor exacerba simturile, ceea ce presupune si posibilitatea alunecarii pe panta abuzurilor senzoriale (excese alimentare, proastele obiceiuri, vicii).

Va fi un an al calatoriilor cu sens, in care ludicul va juca un rol important. Tema principala de preocupare va fi legata de familie, copii si de aceea, o preocupare majora, pe plan global va fi redimensionarea educatiei si asumarea rolului social. Vom fi pusi in fata regandirii relatiei cu Natura si vom primi impulsuri din inconstientul colectiv care ne vor repozitiona in raport cu mostenirea traditionala si cu energia stramoseasca.

In linii generale, temele principale ale lui 2015 vor fi legate de conceptele de prestigiu, onoare, putere si justitie. Va fi un an dual cu reusite profesionale si sociale exceptionale, dar si cu falimente si ghinioane marcante. Ne vom simti mult mai legati de conceptele de familie si natiune si ne va preocupa in mod major, gasirea unui cadru pragmatic pentru educatia copiilor. Filtrul analizelor noastre va fi in primul rand afectiv, iar profesiile care vor fi avantajate de configurarea energetica a anului (obtinuta din 2+ 1+ 5=8) vor fii cele din domeniul politic,pedagogic si juridic. Anul care vine va fi bun pentru agricultura si in general pentru toate domeniile legate de ecologism si protejarea Naturii.Va fi un an benefic pentru exercitarea puterii, care va predispune deopotriva  la intarirea si sporirea acumularilor, dar si la falimente rasunatoare. Se vor intensifica ideologiile nationaliste.

 Cifra 8 reprezinta viata sociala 4 (numarul pamantului) insumat cu el insusi. In opt sunt cuprinse succesele si pierderile materiale, exaltarile si decaderile vietii statale. 8 marcheaza si falimentul, scanadalul de proportii. Asa cum este si desenat, optul cuprinde in el doua posibilitati. Omul poate fi cand in cercul de sus, cand in cercul de jos. si in acest an, politicienii pot ajunge in varful piramidei statale, dar se si pot prabusi de acolo, sub „ghilotina” mediatica, sau la puscarie.

In sensul interpretarii crestine, 8 simbolizeaza si viata dupa viata. Intrarea in eternitate, in fluxul continuu al luminii, de aceea este un numar hristic, asadar va predispune si la crestere duhovniceasca. 2015 va fi un an prietenos cu femeile puternice, competitive, foarte multe dintre ele fiind invitate sa se implice in politicile sociale. Preocuparile generale se vor circumscrie conceptelor de familie si natiune.

Cifra de destin a Romaniei este 8, asadar 2015 va fi un an al implinirii actului de justitie. Marile dosare de coruptie vor fi solutionate, iar penitenciarele vor fi din ce in ce mai aglomerate. Pe plan intern si international, Romania isi va creste prestigiul, insa va fi marcata de excese nationaliste.

Banii se vor obtine destul de greu, prin munca asidua si nu vor putea fi castigati decat pe cai cinstite!