Publicat in aprilie 8, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Confruntari psihotronice


In numarul 205 al revistei militare Hanauer Anzeiger, prin anii ’80 a aparut un articol extrem de interesant despre hipnospionaj. Un document al DIA (Defense Intelligence Agency) descrie modul prin care spioni ai KGB si GRU au penetrat telepatic niste spatii securizate. Este cazul englezului Geoffrey Prime, care a spionat pentru sovietici timp de 14 ani pana sa fie prins de catre agentii MI 6.

Acesta reusise sa induca unor ofiteri NATO, un program de hipnoza care-i faceau sa deconspire planuri ultra secrete. Apoi subiectii, deveniti spioni fara voie erau introdusi in amnezia posthipnotica, habar neavand ca in timpul scurtei transe hipnotice le-au fost extrase informatii capitale pentru echilibrul razboiului rece. Americanii reusisera inca din anii ’70 sa definitiveze teoria vederii la distanta (remote viewing) cunoscut si ca OBE (out the body experiment). Cercetarile s-au derulat la Institutul de Cercetari Stanford.

Inca de la jumatatea anilor ’50, SUA, URSS, China, Coreea de Nord, Cehoslovacia si Bulgaria au inceput vaste cercetari in zona energetica de manifestare a spiritului uman.Pana astazi, aproape toate serviciile secrete si armate ale tarilor membre NATO, precum si altora detin departamente speciale dedicate studiului si aplicabilitatii psihotronicii. Massashuttes Institute of Tehnolgies (MIT) studiaza fotografiile spiritelor denumite electronografii.

Un telepat american a furnizat Comandamentului US Navy harta completa cu toate submarinele americane si sovietice, fara a avea elementele concrete de amplasament si fara cunostintele necesare de tactica si strategie. De partea ceallata a Cortinei de Fier, un agent psihotronic din lagarul socialist a reusit sa ofere GRU amplasamentul bazelor nucleare americane, fapt ce a condus in anii ‘8o la plasearea rachetelor balistice cu focoase nucleare MX in dispozitive aflate permanenta in miscare.