Publicat in decembrie 20, 2013 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Conspiratia socialista


Unul dintre principiile puterii presupune manipularea si controlul maselor. Goethe scria in Faust:” Omul obisnuit nu-l vede pe diavol, nici cand diavolul il strange de gat!” Dintre toate segmentele sociale, tineretul reprezinta dimensiunea cea mai periculoasa pentru politicianul a carei singura ratiunea este exercitarea puterii intr-un mod injust, pentru ca este dinamic, mai bine pregatit decat generatia precedenta si  mai interesat de soarta tarii decat dinozaurii cocotati pe fotoliile parlamentare sau ministeriale, intrucat au mult mai multi ani de trait, in ea.

Ceea ce se intampla in Romania, zilele acestea, toata efervescenta manifestatiilor impotriva jefurii tarii si a coruptiei sistemice ne demonstreaza, ca exista in fiecare generatie, grupuri de oameni, care pun dragostea pentru Hristos si Neam mai presus decat apetenta pentru lux si decadenta.

Metodele ticalosilor care ne conduc prin manipularea si distragerea tinerilor de la cursul autentic al vietii nu sunt noi. Puterea nedemocratica se manifesta constant: divide et impera! In 1946, la Dusseldorf, in casa unui lider politic socialist, acuzat de colaborare cu regimul nazist, a fost gasit un plan care se numea Revolutia Socialista Planetara. Un imens scandal a cuprins atunci Germania si nu numai. In 1952, o ancheta desfasurata la cererea Congresului American a dezvaluit: „Exista, intradevar o conspiratie planetara, cu ramificatii pana in Statele Unite, in care intra anumiti educatori de frunte din mediile academice, stiintifice si politice, in vederea promovarii si instaurarii socialismului in intreaga lume, iar pentru aceasta se folosesc de sistemele de invatamant”.

Scandalul provocat de descoperirea de la Dusseldorf  a facut ca in SUA, socialismul sa fie privit cu oarecare ostilitate si a alimentat propaganda Razboiului Rece. In acest plan era scris: „Pentru a detine controlul si a ne impune directiile, trebuie sa actionam cu determinare si prudenta. Avem nevoie ca tineretul sa nu se mai poata opuna si de aceea el trebuie corupt. Pentru aceasta sunt necesare: distrugerea ideilor religioase, cultivarea interesului exclusiv pentru relatii sexuale, ocuparea timpului cu informatii superficiale si conducerea lui catre modelele impuse de sistem…

In lumina acestui fragment de text, neuitand ca timp de peste o jumatate de secol, niste forte externe, dirijate de la Moscova au incercat sa ne impuna print toate mijloacele, socialismul, si mai ales ca suntem guvernati de un partid urmas al comunistilor, putem intelege totalul dezinteres al statului pentru: traditie, cultura, educatie si patriotism.

Pentru o mai buna documentare privitoare la conspiratiile vechi si efectele lor actuale va recomand: http://www.desteptati-va.ro/index.php/2011/12/05/protocoalele-inteleptilor-sionului/