Publicat in aprilie 25, 2014 de Oreste Teodorescu in Ezoterism
 
 

Cum deosebesti un practicant Feng Shui traditional de unul Pop Feng Shui?


  • PFS inseamna Pop Feng Shui si a primit denumirea de la Maestrul Joey Yap care are o vorba devenita motto in lumea Feng Shui: “If it moves, Feng Shui-it”.
  •  Trebuie sa intelegem ca  Fengh Shui Traditional FST se refera la Qi-ul generat de formele naturale de relief, de ape, si munti nu la energia degajata de formele unor obiecte mici.
  •  Asadar un practicant PFS va recomanda: plasarea de obiecte, statuete, stampe si figurine in diverse colturi ale camerelor pentru activarea succesului, proseperitatii sau sanatatii. Va sustine ca un anumit sector reprezinta dragostea, cariera, familia etc. Va combina elementele traditionale cu alte metode precum ghicitul in Frunze de ceai, carti de Tarot, fumigatii, ritualuri diverse. Va recomanda folosirea unor anumite bijuterii, talismane, haine sau chiar stiluri de coafura. Propune remedierea Feng Shui de la distanta, fara anamneza locuintei. Acesta nu va folosi busola ci va sustine ca se bazeaza pe propria intuitie.
  • Asadar, daca doriti remedii eficiente si un punct de vedere corect, desprins din Metafizica Chineza, apelati la un practicant de FST.