Publicat in ianuarie 14, 2017 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

De ce nu cred in buna credinta a lui Liviu Dragnea


Cu toata prestatia lui onorabila, riguros monitorizata de consilierii evrei, Liviu Dragnea nu poate scapa de aura  de “viclean fecior de casa”. Planeaza vag in aerul care vibreaza in jurul lui, o suspiciune din ce in ce mai alarmanta ca, in spatele programului de guvernare, pentru care PSD a castigat alegerile din 2016, se ascunde de fapt, un plan ocult al penalilor de a scapa de rigorile Justitiei.Printre semnele care demonstreaza duplicitatea si complicitatea lui Dragnea este hotararea de consolida un guvern ale carui ministere importante sa fie conduse de persoane certate cu Legea.

 

La munca, Lia Olguta Vasilescu, primarita de Craiova, care si-a dobandit porecla de “Cruela de Dolj”, pentru tratamentele absolut inumane asupra cainilor comunitari, are un dosar penal pentru coruptie, instrumentat de DNA bazat pe mai multe plangeri, care vizeaza spalare de bani, mita in forma continuata si abuz in serviciu. Mottoul care o calauzeste in viata, pe Oguta ii apartine, si nu se jeneaza sa-l manifeste public: „Dacă ar fi s-o iau de la capa, aș face acelas lucru. Indraeste sa crezi in Romania!” (sic!)

La Justitie, Dragnea a impus un individ dubios, acuzat ca ar fi fost promotorul infamei Martea Neagra, care a afirmat de nenumarate ori ca vrea sa schimbe legile care incrimineaza conflictul de interese si care promoveaza, fara nici un argument sustenabil, amnistierea si gratierea politicienilor condamnati pentru fapte penale. Florin Iordache a vrut sa introduca si  o lege a minelor care sa dea frau liber exploatarii la Roșia Montana.

Cinismul monstros al demiurgului de Teleorman se vede si in insurubarea, la Ministerul Tineretului, unui individ , sub mandatul caruia, in sinistra guvernare Ponta, au ars tinerii din Clubul Colectiv. Marius Dunca, conducea Protecția Consumatorului, cand  a mintit criminal c-a verificat clubul Colectiv, cu 24 de ore inainte sa moara zeci de tineri acolo, arsi de vii.

O alta numire “cu cantec”, o priveste pe Andreea Pastarnac, fosta ambasadoare a Romaniei in Israel, in functia de ministru pentru romanii din strainatate. Desi s-a laudat ca misiunea diplomatica de la Tel Aviv a ajutat substantial pe cei trei tineri, raniti la Colectiv, internati in spitalele israeliene, a fost confruntata cu declaratiile rudelor victimelor incendiului, care o acuza de minciuna sfruntata, prezentand probe, ca nu au primit nici un sprijin de la ambasada.

La Ministerul Fondurilor Europene, a fost inradacinata, Ana Birchall,  cea care s-a filmat cand ii dadea spaga 5000 de euro lui Geoana, pentru un loc in Parlament, la scrutinul din 2008.

Daca acestia sunt oamenii PSD-ului din garnitura guvernamentala a lui Sorin Grindeanu, ce am putea spera? Oare, poti ajunge cu bine la destinatie, daca din start, ai ratacit cararea? Mantuitorul ne povatuieste sa judecam pomul, dupa roadele pe care le da…Ce a rodit PSD-ul in cei peste 10 ani, cat timp s-a aflat la Putere? Putem alege aceeasi oameni, total nereformati si profund santajabili si sa avem asteptari diferite?