Publicat in noiembrie 1, 2014 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Decalogul saraciei marca Ponta


Oare cei care voteaza Ponta stiu care este planul PSD, daca aceasta ciuma sinistra acapareaza toata puterea in Romania? La o lectura mai profunda a declaratiilor si a programului de tara, putem desprinde cateva idei menite sa ne arunce si mai profund in stagnare, disolutie si mai ales in sfera de influenta a oligarhilor vanduti cu trup si suflet Moscovei:

 1. Cresterea varstei de pensionare la 62 de ani femeile și 67 ani barbatii incepand cu februarie 2015;
 2. Impozitarea pensiilor de la cel sociale până la 700 lei cu 16% iar ce depaseste aceasta cota cu 24%;
 3. O noua metoda de calcul a pensiei care va diminua aceste venituri cu circa 15%;
 4. Micsorarea cotei CAS pentru angajator și marirea acesteia pentru angajat;
 5. Subfinantarea sistemului public de sanatate, urmand ca asiguratul să plateasca chiar și serviciile de urgenta medicala;
 6. Marirea impozitului pe case cu la 56 %;
 7. Ridicarea impozitului pe salarii la 35%;
 8. Stabilirea unei indemnizatii de 800 lei pentru lauze, care vor sa alapteze copii pentru trei luni, venit impozabil;după aceasta perioada nu se va mai plati nimic;
 9. Transformarea invatamantului public in unul cu taxe;
 10. Gratierea și amnistierea marilor corupți.

Spre amintire si responsabilizare, iata cateva dintre minciunile monumentale ale copilului facut de Ion Iliescu cu Adrian Nastase:

 • Cica in 1990 a votat cu Ion Ratiu si in 1996 cu Emil Constantinescu (pe 20 mai 1990, cand au avut loc alegerile, Ponta nu implinise 18 ani, deci…)
 • A mintit partenerii euro-atlantici in privinta loviturii de stat din 2012 si mai ales in cazul fatidicei zile Martea Neagra.
 • L-a mintit pe Crin Antonescu si pe votantii USL ca are un proiect de tara
 • Ne minte pe toti ca nu este complice cu marii mafioti cand de fapt a fost angajatul lui Cocos si locuieste intr-o casa a lui Niro, a fost seful corpului de control al guvernului Nastase in cazul Megapower
 • A incercat sa pozeze in aparatorul protestelor de la Rosia Montana, in timp ce garnitura lui de ticalosi cu duduia Firea in frunte incercau sa treaca legea exploatarii cu cianuri prin parlament.
 • Inaintea de a deveni prim ministru a afirmat ca va face toate eforturile pentru combatarea exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica, dar imediat dupa ce si-a depus osanza pe fotoliul de cancelar, s-a dus sa pupe mainile paroase ale bossilor de la Exxon si Chevron

…si lista poate continua, dar din sila si dezgust ma opresc aici!

Sa fim oare atat de bezmetici si inconstienti incat sa-i permitem acestui mitoman patentat sa ne ingroape viitorul? Sincer, nu cred! Simt ca ROMANIA SE TREZESTE!