Publicat in octombrie 29, 2014 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Dosarul EADS va ruina sigur doi premieri


In momentul declansarii operatiunii: „spaga pentru politicieni”, conexata necesitatii Romaniei de a-si informatiza frontierele, pentru a putea accede in spatiul Shengen, Victor Viorel Ponta era „veghetorul” guvernului Adrian Nastase in afacerea EADS. Perchezitiile facute de catre DNA in sediile lui Dorin Cocos au scos la iveala un jurnal de spagi cu numele unor politicieni notorii in dreptul carora figurereaza niste sume fabuloase in euro si dolari.

Surse citate si de portalul comisarul.ro afirma ca inca din 2012, gulerele albe din PSD doreau ingroparea definitiva a dosarelor Microsoft si EADS, intrucat stiau de la generalul cu patru stele, Dumitru Iliescu, fost consilier pe probleme de securitate al lui Ion Iliescu si fost sef SPP,care avea o cartita la DNA, ca vor urma arestari spectaculoase, printre care si cele ale lui Nastase si Ponta, manjiti cu spagi halucinante.

De fapt, noi intuim ca toti liderii importanti ai PSD sunt actanti in aceste dosare. Pana acum, presa a dezvaluit intermediarii. In zile urmaotoare ii vom cunoaste si pe beneficiarii mega comisioanelor care insumeaza, in cele doua dosare peste 200.000.000 de euro.

Se pare ca Nastase si pupila lui, micutul Titulescu Copy-Paste vor avea timp si spatiu sa se cunoasca mai bine, mai intim! Ce bine se potriveste acum sloganul: „Ti-am pregatit un pat la noi in celula”!