Publicat in octombrie 30, 2014 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Elena Udrea aceasta Alba ca Zapada, cu fusta manjita de noroi


Intr-o lume noroioasa a piticilor perversi din politichia romaneasca, oare chiar Elena Udrea sa fie Alba ca Zapada? Evident, ca doar n-om fi toti chiar atat de naivi incat sa ingurgitam o asemenea gogoasa, insa ramane intrebarea de ce mana lunga a legii nu a prins-o de incheietura pe fosta sotie a lui Dorin Cocos, nici in dosarul Microsoft, nici in cazul EADS, dar nici in alte potlogarii cu iz penal? Pana acum, institutiile de forta ale statului roman par a o ocoli pe cea buna, buna pentru Romania, desi presa germana o include pe lista beneficiarilor comisioanelor halucinante.

O posibila  explicatie ar fi legaturile oculte pe care doamna Udrea, cea care ridica Romania cu telina in mana le are cu procurori si alti inalti functionari publici. Iata o dezvaluire tinuta la sertar pana acum:

 In februarie 2014, un trio formidabil, exclusivist si feminin a luat Parisul „in piepti” chiuind, cheltuind, visand. Excelent si aspirational numai ca cele trei orfeline dansand prin ploaie sunt legate intre ele prin legaturi nefiresti. Sa nu mai prelungim suspansul, este vorba despre procuroarea-sef DIICOT, Alina Bica, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu si…cireasa de pe tort, sau mai bine „langue de chat” de pe inghetata: Elena Udrea.

Vajnica luptatoare pentru curatenia morala, fosta sotie a lui Cocos, spaguitul cu 9 milioane de euro, doar in dosarul EADS a „spart” in mica excursie intre fete cateva zeci de mii de euro, prin magazine, hoteluri si restaurante de lux. Oare cum se poate explica aceasta „prietenie” intre un om politic, o sefa a unei institutii de stat, numita in functie chiar de Udrea pe cand era ministru si un procuror anti-coruptie?

. Mai multe detalii si fotografii veti gasi pe caplimpede.ro.

 49

M