Publicat in noiembrie 16, 2013 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Guvernanta mondiala, un altfel de razboi


Cartea“Asasinii economici” ai lui John Perkin devine un instrument foarte util care ne poate ajuta sa intelegem strategia, metodologia si sistemul de control al Fondului Monetar International. Devine revelator pentru noi, romanii sa stim ca  Jeffrey Franks, reprezentantul FMI, inaintea de primi misiunea de a negocia cu guvernele Romaniei a activat in Argentina, exact in perioada ei de criza totala.

Mai jos, un film despre Colapsul Argentinei, din care putem intelege ce ni se pregateste:

Atunci cand se vorbeste despre asasini economici, atentia presei, si implicit a publicului larg este indreptata catre factorii externi, adesea vazuti ca o forta implacabila.  Termenii in care presa mainstream, de cele mai multe ori spalata pe creier sau, pur si simplu, inculta, trateaza acest subiect marseaza intodeauna pe dihotomia: elitele gandesc-masele executa.

Asadar, ce pot face guvernantii romani in fata colosilor financiari, care ne vor saraci, prin drenarea capitalului dinspre romani catre multinationale si prin spolierea rezervelor BNR sau ne vor, pur si simplu, modificati genetic, si in cele din urma cipuiti. Ne aflam deja in dinamica aceasta. Orwell a prefigurat aceasta realitate in celebrul roman 1984.

Schema este simpla. Oculta mondiala, acesta structura transnationala cu multiple forme de organizare, urmareste un control cat mai strict la nivel mondial si, evident, atingerea propriilor interese de natura economica, cu sfidarea totala a intereselor nationale.Acest lucru se poate face in mai multe feluri, dar se pare ca, cel mai eficient mod  il reprezinta recrutarea de pioni locali, docili si obedienti care sa fie cu usurinta mutati apoi pe marea tabla de sah. Acestia se numesc in orice tara normala: TRADATORI!

Aceste personaje devin, prin acesta schema simpla, adevarate elemente de “vulnerabilitate” pentru stat, un calcai al lui Ahile si se muta de la un partid la altul, pentru a ajunge in functiile cheie vizate de stapanii lor.

Oamenii acestia si-au inhibat experineta duhovniceasca. Au dat sufletul la o parte, gandesc numai cu emisfera stanga, analizand totul cu sange rece, cinic si pragmatic.  Ii recunosti privindu-i in ochi…rar gasesti pe cineva sa locuiasca acolo…

Noi ca romani avem o singura sansa de a scapa: sa ne reintoarcem la obarsiile noastre, la mostenirea spirituala lasata de un mare neam sacerdotal, caci inca n-am uitat sa vorbim cu Dumnezeu cel Viu. Sa nu va mire prigoana din ce in ce mai mare la care vor fi suspusi crestinii! Ei sunt ultima reduta care impiedica inscaunarea Antihristului!