Publicat in septembrie 23, 2012 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Guvernarea oculta sau trucul diavolului


Toate civilizatiile lumii cunosc trei varste distincte:barbaria, civilizatia si decadenta. Omul insusi, in libertatea lui, le exprima arhetipal, in timpul vietii. Daca studiem istoria detasati de patimi si eliberati de orgoliu, vom vedea ca la inceputuri, umanitatea se comporta barbar, fiind intr-o permanenta cautare de resurse, apoi, dupa asezare si inceperea lucrarii pamantulu incepe inflorirea. Cand prea binele se substituie binelui, incepe decadenta si nihilismul, entropia sistemului, urmata de prabusire si disparitie. Istoria imperiilor cuprinde in sine acest ciclu repetitiv de la inflorire la decadere. Stapanitorii acestei lumi, supusii aceluia despre care Hristos a spus: „Nu voi mai vorbi mult, caci vine stapanitorul lumii acesteia. El nu are nimic in mine„(Ioan 14,3o), le ofera oamenilor iluzia fericirii si le cumpara, in schimb sufletul, pe care-l intemniteaza in raporturi de tip cauza-efect.

Sunt doua duhuri catre care omul de pamant trage in timpul vietii: duhul lumii si cel al lui Hristos.  Acesta le spune apostolilor: „Eu m-am luptat cu duhul lumii si l-am invins!” Lumea este stapanita, conform esoterismului, de catre fiinte imateriale, initial Dumnezeiesti, dar care au fost alungate din Unitate din cauza revoltei impotriva Legilor Creatorului tuturor universurilor si lumilor. Pedeapsa a fost limitarea in materie si timp. Intre nastere si moarte omul poate alege sa se elibereze de patimi si constrangeri, iar prin iubire sa se elibereze din jugul reintruparilor sau sa se lase lipsit de vointa, ca un sclav in jugul celor puternici.

Cineva ne minte teribil de la intruparea noastra ca duhuri nemuritoare in corpuri trecatoare, altfel Mantuitorul nu ne-ar fi indemnat: „Cautati adevarul si el va va face liberi!”, si tot El spune: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata„, deci intelegem fara prea mare dificultate ca eliberarea este gasirea lui Hristos in inimile noastre. Iesirea din Roata Vietii, Mantuirea ne parvine doar atunci cand purtam crucea iubirii pe cararea intelepciunii. Pana atunci vom fi tinuti captivi Piramidei Oculte. Clasa stapanitorilor are un ascendenta asupra sclavilor prin patru piloni de baza care sustin noul Turn Babel: Religia, Stiinta, Politica si Finantele: „Haidem sa facem un oras si un turn al carui varf sa ajunga la cer si sa ne facem faima ininte de a ne imprastia pe fata a tot pamantul.„(Facerea 11,4)

Cum au reusit cei impotriva caruia scrie Sf.Pavel in epistolele sale sa ne tina captivi intr-un univers iluzoriu si atat de efemer? Daca suntem atenti intelegem ca puterea lor sta exclusiv in slabiciunea noastra. Sistemul ocult de guvernare in duhul lumii se bazeaza pe o serie de strategii, care acum ne sunt evidente: sclavie spirituala, diminuarea cantitatii de oxigen necesar prin proliferarea motoarelor cu ardere interna, alimentatia artificiala si nehranitoare, obligarea sistemului medical sa rezolve efecte si nu cauze, cultivarea viciilor, perpetuarea conflictelor, manipularea mass-media, ruinarea statelor, ocultarea adevarului despre originea si evolutia omului, precum si cenzurarea oricarei informatii despre alte civilizatii din Univers, controlul mediilor universitare si academice, distrugerea cartilor si vestigilor istorice care demonstreaza ca omul nu este o maimuta norocoasa ci o entitatea absolut divina, globalizarea si mai apoi uniformizarea informatiei,distrugerea sistematica a documentelor istorice esentile si suprimarea celor incomozi.

Oricat de greu ne-ar fi sa acceptam, exista un sistem ocult de dominare al lumii, care se adapteaza continuu la necesitatile de control ale stapanitorilor. In fiecare generatie, acest sistem este gata sa ne manipuleze in functie de cele patru varste in care se afla la un moment dat umanitatea. Sa nu uitam ca religiile, stiintele, politicile si banii se afla in mainile unui grup foarte restrans de oameni care isi dobandesc puterea prin ritualuri de conectare la diferite egregoruri. Noua oferta tehnologica, atat de uimitoare prin confortul adus ne va conduce pe nesimtite la acceptarea cipurilor biometrice. De acolo pana la sclavagismul perfect mai e un pas mic.

Privind de-a lungul secolelor, Cuvantul lui Dumnezeu intrupat a spus: „Ce folos sa castigi intreaga lume daca iti pierzi sufletul”?

Cine are ochi, sa vada, urechi sa auda si minte sa priceapa! Numarul Bestiei este un numar de oameni!