Publicat in decembrie 7, 2012 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Mama Natura isi cheama copiii la actiune


Avand o suprafata aproape egala cu cea a Marii Britanii plus Irlanda, Noua Zeeleanda este patria indigenilor maori. Provenind din marea famile a polinezienilor, aborigenii au un sistem de credinte bazat pe magie, vrajitorie, divinatie. Daca la venirea primilor colonisti albi, pe la sfarsitul. sec. al XVIII-lea zona era populată de circa 200 000 – 350 000 aborigeni, care trăiau în circa 500 de triburi, între 1778-1920 colonizarea a avut ca urmare exterminarea a cel puţin 250 000 de bastinasi. In prezent numărul indigeniilor este de aproximativ 228 000, din care doar o mică parte (30-40 mii) mai au oarecare lăgătură cu modul de viaţă tradiţional, în cadrul rezervaţiilor şi a unor aşezări din nordul şi centrul ţării, majoritatea şi-au pierdut legăturile tribale integrându-se comunităţii.Din acest colt indepartat si uneori chiar nestiut de lume, shamanii maori au trimis acest mesaj Organizatiei Natiunilor Unite, printr-un reprezentant in vederea transformarii constiintei care va deveni o realitate incepand cu 21.12.2012.

Iata textul:

“Pot sa va vorbesc doar in calitate de Maori. Poporul meu va priveste, si asteapta sa vada generozitatea voastra, a lumii occidentale. Hraniti popoarele Pamantului. Generozitatea Pamantului Mama este abundenta. Existà din belsug pentru toti, hrana, aer, apa, gratis. Acesta a fost darul pe care Stramosii mei mi l-au facut. Noi ca si stramosi vom face acest dar viitorului ? Ascultam Mama Pamant, Glia Mama. Ea plange pentru ca lumea Occidentala civilizata o ucide iar voi va asteptati ca noi sa privim cu indiferenta. Lumina lui Hristos este iertare. Noi va iertam. Nu vrem sa va schimbam, dar nici voi sa nu ne corupeti pe noi. De data aceasta va insotim in aceasta reintoarcere la “feminin”. Drumurile noastre sunt din nou unite”.

Trebuie precizat ca resursele minerale, vegetale, patrimoniul de viata din Australia si Noua Zeelanda pot satisface cerintele planetare pentru urmatorii 100 de ani!