Publicat in februarie 10, 2015 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Micii oameni politici si mai marii lor mafioti


  • In perioada 2001-2004 apare prima grupare de crima organizata din Romania, articulata din Adrian Petrache, Alexandru Bitner, Dorin Cocos, grup aflat sub totala protectie a lui  AdrianNastase, avand ramificatii in toate structurile statului si in toate formatiunile politice.
  • In 2004, Adrian Nastase pierde alegerile in fata lui Traian Basescu. Alexandru Bitner se muta in America, Adrian Petrache se imbolnaveste brusc si pleaca din tara, iar  Dorin Cocos ramane la bratul sotiei sale, foarte aproape de Traian Basescu.
  • Dupa castigarea celui de-al doile mandat, in 2009 de catre Basescu, aura cuplului Udrea-Cocos parea plamadita din aur. Acelasi aur, pe care bunicii celor doi il foloseau pentru a-si imbraca dintii.
  • Sorin Ovidiu Vantu are o fraza cheie: ” Daca gruparea de pe timpul lui Nastase era condusa de un tip inteligent si sarmant (Petrache), gruparea lui Basescu era condusa de un etalon al grobianismului.
  • In 2012, la guvernare apare Victor Ponta, care a fost angajatul sotilor Udrea-Cocos pe vremea cand era avocat. Prin Gabriel Oprea si Elena Udrea, Ponta preia pana in 2014 fraiele marilor fluxuri financiare operate de nucleul mafiot.
  • La inceputul lui  2015, DNA incepe decapitarea acestui tip de Cosa Nostra cu adanci si sinistre conexiuni in sferele cele mai inalte ale puterii.

PS: Pe surse am aflat ca Traian Basescu este distrus. Americanii au intrat in posesia adevaratului sau dosar de…cadre! Bitner aflat sub ancheta FBI ar fi dezvaluit toate conexiunile de tip mafiot care ii legau pe cei mai influenti politicieni de la Bucuresti…UPS!