Publicat in februarie 6, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Microunde pulsate


 

Microundele pulsate afecteaza iremediabil ADN-ul subiectului vizat. Agitand la viteze mari, in recipiente speciale, molecule de apa, cerecetatorii militari au experimentat „prajirea” de la distanta a aparaturii si materialelor asupra carora s-a directionat atacul, precum si combustia interna a soldatilor inamici. (Vietnam, Golf, Irak).

 

Experimente de laborator au relevat un lucru interesant. Agresarea cu microunde pulsate a unor cobai a dus la reducerea creierului acestoracu 80%.Cateva asemenea locatii au intrat in vizorul mediatic. Baza militara din Kirtland New Mexico a fost acuzata ca a testat aceste arme si pe cobai umani, iar armata britanica este suspectata ca detine o astfel de arma denumita Storm Shadow (furtuna-fantoma). Singura modalitate de aparare impotriva armelor cu microunde este ermetizarea in aluminiu. Acoperirea integrala cu foi de aluminiu va reflecta undele redirectionandu-le.

 

O cantitate mare de microunde transmisa asupra unui subiect care doarme perturba secretia de melatonina. Armata sovietica a utilizat aceste tehnologii impotriva rebelilor afgani. In 1996, Consiliul Stiintific al US Air Force a mentionat public:

„Putem avea in vedere punerea la punct a surselor de energii electromagnetice, care sa poata fi cuplate la corpul uman, impiedicand miscarile musculare, controland emotiile, trasmitand sugestii, inducand somnul, interferand cu memoria, inducand experiente sau stergandu-le”.